12 °

max 20 ° / min 9 °

Utorak

01.10.

20° / 9°

Srijeda

02.10.

21° / 13°

Četvrtak

03.10.

19° / 15°

Petak

04.10.

19° / 17°

Subota

05.10.

21° / 15°

Nedjelja

06.10.

19° / 14°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Savez komunista podržao listu Demokrata i PES-a u Podgorici

Izvor: DCG

Lokalni izbori 2024

Comments 3

Savez komunista podržao listu Demokrata i PES-a u Podgorici

Autor: Antena M

  • Viber

Savez komunista Jugoslavije - Savez komunista Crne Gore uputio je iskrenu, zaslužnu i punu podršku partiji od integriteta i identiteta koju predvodi Aleksa Bečić, potpredsjednik Vlade Crne Gore na dolazećim izborima u "Titogradu - Podgorici" u koaliciji sa Pokretom Evropa sad, saopštile su Demokrate. 

- Podrška partiji i njenim kadrovima od principa i znanja, koji se godinama u kontinuitetu dosljedno zalažu za: mir, za građansku, za radničku, prosperitetnu, pravedniju dostojanstveniju, suverenu i antifašističku državu svi njenih ravnopravnih građana, vječnu državu Crnu Goru.

Partiju čiji se predstavnici na svim nivoima u institucijama bore protiv kriminala u korupcije, koji se zalažu za siromašne, za socijalno ugrožene, za penzionere, zaposlene, odnosno bolji životni standard svih građana, kako Podgorice, tako i Crne Gore.

Demokrate su skoro usamljen primjer društvene solidarnosti i odgovornosti i zato ova partija i njeni predstavnici jedna su svijetla tačka u ovoj crnogorskoj političkoj pomračini - ističe u podršci Ratko Đukić, predsjednik Saveza komunista Jugoslavije - Saveza komunista Crne Gore.

Đukić je takođe pozvao i sve njihove članove i simpatizere da podrže koaliciju na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici u kojoj se nalazi Demokratska Crna Gora.

- Pozivam sve članove Saveza komunista Jugoslavije - Saveza komunista Crne Gore i naše simpatizere, da pokažu građansku odgovornost i principijelnost na ovim vanrednim izborima u "Titogradu - Podgorici" koji će se održati 29.09.2024. godine, da glasaju za časne ljude, prijatelje i političare, da glasaju Demokratsku Crnu Goru, jer sa njima sloboda naroda i borba za bolji život kao i borba protiv kriminala i korupcije nemaju alternativu - zaključio je Đukić. 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

@Orlov krš Jasno mi je to,pod istim imenom su podržavali rat 90-tih,ali to je zlupotreba imena nekadašnjih komunista,čija ideologija nema veze sa ovom četničkom!

Sonja

@Orlov krš Ovi se predstavljaju kao komunisti. Komunisti su uvijek bili za nezavisnost naroda, a ovi su četnici, zato podrška Demokratom.

Orlov krš

Komunisti sa Amfilohijevim sljedbenicima!? Crna Gora zemlja čuda,spaja se nespojivo kad su lični interesi u pitanju!