22 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

29.09.

22° / 12°

Ponedjeljak

30.09.

21° / 9°

Utorak

01.10.

20° / 8°

Srijeda

02.10.

21° / 12°

Četvrtak

03.10.

17° / 16°

Petak

04.10.

20° / 16°

Subota

05.10.

21° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić i Knežević: Živković prekršio izbornu tišinu i napravio potencijalno krivično djelo

Lokalni izbori 2024

Comments 10

Mandić i Knežević: Živković prekršio izbornu tišinu i napravio potencijalno krivično djelo

Autor: Antena M

  • Viber

Lider DPS-a Danijel Živković grubo je prekršio izbornu tišinu, prekršio Zakon i potencijalno čini krivično djelo lažno prijavljivanje, saopštio je na press konferenciji predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić.

"Danijel Živković je mašući spiskovima otišao u policiju i prijavio ljude da nemaju pravo da glasanju. Onaj ko gubi ima pravo da se ljuti, ali nema pravo da krši izbornu tišinu. Mi nismo željeli da ulazimo u zamku i da mu odgovaramo. Kao predsjednik Skupštine pozivam sve koji imaju pravo glasa da izađu i slobodno glasaju", rekao je Mandić.

I predsjednik Demokratske narodne partije Crne GoreMilan Knežević rekao je da je Živković direktno uticao na izborni proces.

"Danima slušamo od Živkovića da navodno ima preko 3.000 birača upisanih u biračkom spisku koji nemaju pravo glasa, ili ne bi trebalo da ga imaju jer glasaju u Srbiji ili RS", rekao je Knežević.

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

Tara

Prekrsio vas kriminal..koji intezivno radite..kako bi drzavu CG unistili..jel tako..vojvodo Cetnik??

djurovucinic

nevjerovatno,drži press da optuži oponenta kako krši šutnju sa egzaknim spiskom lažnih glasača. Što ga je briga ,ako nijesu njegovi. Imali neko ko vjeruje da će Novović podići tužbu ako budu Mandini glasači,a jesu,čim se zabrinuo

cikotic

teroristi drze konferenciju u sred izbornog dana i to je regularno,ovo ne mozete ispeglat ko zna koliko ih ima koji nisu na spisku a glasaju u rs srbiji i kod nas to je nacin na koji ste i parlamentarne dobili,polako doci ce sve na svoje