16 °

max 22 ° / min 16 °

Četvrtak

10.10.

22° / 16°

Petak

11.10.

21° / 17°

Subota

12.10.

22° / 16°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

21° / 12°

Utorak

15.10.

19° / 10°

Srijeda

16.10.

16° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marković i Mugoša nakon glasanja: Pokazali smo da politika i kampanja mogu biti pristojni i fer

Izvor: Stranka evropskog progresa

Lokalni izbori 2024

Comments 0

Marković i Mugoša nakon glasanja: Pokazali smo da politika i kampanja mogu biti pristojni i fer

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Stranke evropskog progresa Duško Marković i nosilac Izborne liste „Vrijeme je za red – Stranka evropskog progresa – Duško Marković“, Ilija Mugoša, glasali su jutros na izborima odbornika za Skupštinu Glavnog grada.

"Prije svega želim da ovaj izborni dan prođe u redu bez ikakvih problema i da građani slobodno izaberu one koji će ih u naredne četiri godine predstavljati u Glavnom gradu. Želim takođe da kažem da smo svjedočili za sada jednoj agresivnoj kampanji blokova vlasti i jednoj nezapamćenoj zloupotrebi resursa, državnih resursa u političke svrhe. Naravno bez posebnog i ozbiljnog upozorenja onih koji su dužni da prate izborni proces. Stranka evropskog progresa je pokazala da i politika i kampanja mogu biti pristojni i fer, da se kampanja može voditi prigovorima na rezultate, ali i nuđenim rješenja, kako bi stvari bile bolje. Vjerujem da su to građani prepoznali i očekujem dobar rezultat. Na kraju još jednom želim da izborni dan prođe u fer i demokratskoj atmosferi", rekao je Marković.

"Mi očekujemo odlične izborne rezultate. Nadamo se da će građani, zajedno s nama koji smo naporno radili tokom ovog dvomjesečnog perioda, prepoznati kvalitet naše politike i dati nam mandat da politički odlučujemo. Ja bih pozvao građane da izađu u što većem broju i podrže onu politiku koju smatraju najviše kvalitetnom, a ja zaista smatram da je naša politika superiorna u tom smislu", zaključio je Mugoša.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR