17 °

max 22 ° / min 16 °

Četvrtak

10.10.

22° / 16°

Petak

11.10.

21° / 17°

Subota

12.10.

22° / 16°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

21° / 12°

Utorak

15.10.

19° / 10°

Srijeda

16.10.

16° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šahmanović: Fijasko Ervinove politike

Lokalni izbori 2024

Comments 3

Šahmanović: Fijasko Ervinove politike

Autor: Antena M

  • Viber

Prvi test nakon ulaska u 44. rekonstruisanu Vladu Milojka Spajića i Andrije Mandića bila je Podgorica i ona je pokazala sljedeće:
Partija sa PET ministarskih pozicija i mjestom potpredsjednika Vlade, ŠEST poslaničkih mandata u Skupštini Crne Gore, resursima po dubini, parama i vojvodama, zapošljavanjima i ugovorima o djelu, zloupotrebljavajući funkcije i kupujući glasove NIJE PROŠLA ni manjinski cenzus koji je zagarantovan po principu afirmativne akcije, saopštio je Bejto Šahmanović iz Bošnjačkog demokratskog pokreta.

"Ovo predstavlja poraz "ispravne" politike aktuelnog rukovodstva BS-a na čelu sa "magistrom" Ibrahimovićem.

Politika za koju se zalaže trenutno rukovodstvo BS-a pokazuje da nema uporište među bošnjačko-muslimanskim narodom, naročito što će rezultati popisa stanovništva pokazati da je Podgorica grad u kome živi najviše naših sunarodnika u Crnoj Gori.

To se prvi put pokazalo kada su izašli samostalno na izbore i odmjerili snage, te da bilo kakvo pravljenje pakta sa četničkim vojvodom je pogubno za bošnjački narod i građansku Crnu Goru", navodi Šahmanović.

"Pad od 1 000 glasova za samo godinu dana i NULA mandata, uz sve ove resurse je fijasko Ervinove politike.

Neutemeljena euforija nakon TROČLANOG koalicionog nastupa u Gusinju je u Podgorici pokazala svoje pravo lice.

Pozivamo ovim putem našeg prijatelja i brata, nosioca liste Edina Tuzovića, ali i sve njegove saradnike iz odbora da naprave otklon od ovakve politike Vojvodinog Ibrahimovića, ne dozvoljavajući mu da napravi alibi i optuži druge za svoj izborni poraz!

PS. Poruka gospodinu Ibrahimoviću od Linkolna iz Amerike: „Možeš lagati neke ljude sve vrijeme, možeš lagati sve ljude neko vrijeme, ali ne možeš lagati sve ljude sve vrijeme“", zaključio je Šahmanović

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Izet

To je cijena koju su morali platit i otici smjesta koje ne zasluzuju svojom licnim cinizmom....Bosnjaci-Muslimani su ucrtali svoj put u ovoj zemlji i on nemoze bit ukaljan licemjerima.

Miki

Bruka šta je uradio Ibrahimović i BS. On nije pravi Bošnjak.

HALLEY

Bošnjaci/Muslimani Podgorice su pokazali da imaju čast i obraz i očitali juče prvu lekciju Ibru i njegovim poltronima. TO BE CONTINUED.