17 °

max 22 ° / min 16 °

Četvrtak

10.10.

22° / 16°

Petak

11.10.

22° / 18°

Subota

12.10.

23° / 15°

Nedjelja

13.10.

20° / 15°

Ponedjeljak

14.10.

23° / 14°

Utorak

15.10.

21° / 12°

Srijeda

16.10.

20° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Božović: Pozivamo aktere većine od 30. avgusta 2020. na dijalog i dogovor u Podgorici

Lokalni izbori 2024

Comments 5

Božović: Pozivamo aktere većine od 30. avgusta 2020. na dijalog i dogovor u Podgorici

Autor: Antena M

  • Viber

Socijalistička narodna partija je ponosna na svaki glas kojim je ukazano povjerenje našoj partiji i koaliciji “Za budućnost Podgorice”, jer je to glas za stabilnost, sigurnost i razvoj Glavnog grada. Moramo biti zadovoljni našim izbornim rezultatom, koji je ostvaren kroz pozitivnu i čistu kampanju koju smo vodili, saopštio je Bogdan Božović, poslanik SNP-a.

"Borba za Podgoricu koja će biti kvalitetno mjesto za život svih njenih građana se nastavlja. SNP će tome i dalje davati maksimalni doprinos, a vraćanje parlamentarnog statusa u Glavnom gradu dodatno obavezuje sve nas u SNP-u da učinimo sve kako bi realizovali izborni program i opravdali očekivanja građana Podgorice. Za SNP je svaki čovjek važan i zato će poboljšanje životnog standarda svih građana biti u centru našeg djelovanja u parlamentu Glavnog grada.

S druge strane, ne smijemo dozvoliti da se točak istorije vrati unazad i zato pozivamo aktere većine od 30. avgusta 2020. godine na dijalog i dogovor u Podgorici, kako bi Glavni grad zadržao status lokomotive razvoja čitave Crne Gore", naveo je Božović.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Da ste obavljali vlast u korist građana i da ste se mogli dogovoriti ne bi ni došlo do izbora! Pokazali ste što znate i vrijeme je da odete!

Srba

Kako su smiješni! Kad im izmiču fotelje, ajde da se mirimo, aki mi od 30.avgusta. koji 30.svgust?! Da obraza i političkog morala imate, sinoć biste svi podnijeli ostavke i poklonili se DPS

RJ

Misliš status lokomotive svega retrogradnog, a što se dešava ne samo u Podgorici nego i u cijeloj CG.Kako te Božoviću nije sramota da se javljaš ispod šinjela klero-nacionalističke koalicije u kojoj ste zapravo pokazali svoje pravo lice, uostalom kakvo je uvijek i bilo.