12 °

max 19 ° / min 12 °

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

21° / 13°

Srijeda

09.10.

18° / 15°

Četvrtak

10.10.

22° / 16°

Petak

11.10.

22° / 17°

Subota

12.10.

21° / 14°

Nedjelja

13.10.

19° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
GI 21. maj: Niska izlaznost poruka svim partijama da su prepoznate kao samožive i manipulatorske organizacije

Lokalni izbori 2024

Comments 4

GI 21. maj: Niska izlaznost poruka svim partijama da su prepoznate kao samožive i manipulatorske organizacije

Autor: Antena M

  • Viber

Izbori u Podgorici i Kotoru nijesu donijeli ništa što bi se moglo smatrati prelomnim političkim događajem, ali su potvrdili rezigniranost građana sa aktuelnom političkom klasom, poručuju iz Građanske inicijative "21. maj". 

- Niska izlaznost u oba grada poruka je svim partijama da su prepoznate kao samožive i manipulatorske organizacije.

Zato je i degutantno bilo slušati predstavnike partija kako slavodobitno saopštavaju “epohalne” izborne rezultate i svoju predanost opštem dobru. A u suštini se radi o tome da su partije, koje su mahom pod kontrolom zakulisnih upravljača, ključna prepreka napretku Crne Gore - navode u saopštenju. 

Kada ovome dodamo i činjenicu da je dubok jaz između deklarativnih programa i "patriotizma" stranaka s jedne strane i njihove političke prakse s druge strane, onda je jasno da su i protekli izbori samo još jedna u nizu crnogorskih političkih zabluda, dodaju iz GI "21. maj". 

Iz tog razloga su, kako poručuju, irelevantne ocjene o porazu Vlade, pobjedi DPS-a i satelita, depresiji PES-a i Demokrata, stabilnosti Vučićevih pomagala ili prevrtljivog dometa URE uz slabu asistenciju Milatovića.

- Jer, iza svih ovih partijskih “pobjeda” naziru se novi porazi i razočaranja građana i jos jedan krug međustranačkih ucjenjivanja i bedastoća. Opet se potvrđuje da je jedini realan domet crnogorske politike onaj koji se svodi na zasluženu delegitimizaciju partija koje su jedino uspješne u upornom obmanjivanju birača - zaključeno je u saopštenju. 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Marina

Ovaj “21.maj” je definitivno najštetočinskiji subjekt na tlu CG. Do te mjere su ogrezli u mržnji prema DPS-u da nijesu mogli da se uzdrže ni poslije ove pobjede koja nam je svima dala krila, da ga ne stave u isti brlog sa svim ovim okupatorskim partijama koje evo četiri godine urnišu CG.

Legenda

Vama sve smeta.Vi ste generali posle bitke veliki. AJDE VIŠE

JF

Boo sam veoma pozitivno iznenadjen kada se oformio 21 maj,cak sam razmsljo da posaljm tih 20 eura ili vec koliko za clanarinu? I posle toga veliko trt...samo kukate i kritikujete ka zalosna sova iz onih stripova komandant mark koje smo citali kao klinci. Svi vasi intelektulaci ko da su u zemlju propali???Batalite ili se prikljucite aktivno u spasavanju CG.