23 °

max 23 ° / min 16 °

Četvrtak

10.10.

23° / 16°

Petak

11.10.

22° / 17°

Subota

12.10.

22° / 14°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

24° / 14°

Utorak

15.10.

23° / 14°

Srijeda

16.10.

22° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tuzović: Hvala svim našim glasačima na iskrenoj podršci, BS Podgorica će još odlučnije nastaviti svoju misiju

Lokalni izbori 2024

Comments 3

Tuzović: Hvala svim našim glasačima na iskrenoj podršci, BS Podgorica će još odlučnije nastaviti svoju misiju

Autor: Antena M

  • Viber

Edin Tuzović, predsjednik Odbora BS Glavnog grada zahvali je svim građankama i građanima Podgorice, koji su na izborima 29. septembra svoj glas dali Bošnjačkoj stranci i ideji da, kako kaže, Podgorica bude svih nas i da svaka ulica i kvart Podgorice bude Podgorica i glavni grad u pravom smislu te riječi.

"Naših 955 glasova, koji su odoljeli svim pritiscima koji se zadnjih nekoliko mjeseci, a posebno u finišu kampanje u Podgorici vršeni na njih su naša snaga i naš podsticaj, te jasan znak da ova stranka ima čvrste temelje i nesavladive bedeme na kojima će nastaviti da gradi i Podgoricu i Crnu Goru svih nas kao i vrijednosti za koje se zalažemo.

Kao predsjednik Odbora Glavnog grada Bošnjačke stranke, kada sagledam okolnosti pod kojima su održani i pritisak pod kojim su se našli glasači Bošnjačke stranke, zadovoljan sam rezultatom izbora, ali sam posebno ponosan na svakog našeg glasača i svaki naš glas", ističe Tuzović.

Poručuju da će još posvećenije i odlučnije, složno i iskreno, raditi u narednom periodu, kako bi svaki budući izborni rezultat bio bolji.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

HALLEY

Koju misiju ćete još odlučnije nastaviti ? Ovu sa Vojvodom ?? O kakvim pritiscima pričate vi koji imate 5-6 ministara i ko zna koliko još uhljeba po dubini i širini ???

Mila K

Topli Podgoričanin se mora udaljiti od Ervin štetočinstva. To i laici vide.

Simikliser

Ko ih je pritiskao ….. pola glasovo su licno zbog tebe glasali a pola familije funkcionera sto uzese fitelje i dodjose u PG kad ce spomenik ristu u staru varos … piam za ove sa draca