Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Knežević: U Milatoviću vidimo koalicionog partnera, spremni smo da razgovaramo i sa odbornicima GP URA

Izvor: Antena M/Dragan Tomašević

Lokalni izbori 2024

Comments 5

Knežević: U Milatoviću vidimo koalicionog partnera, spremni smo da razgovaramo i sa odbornicima GP URA

Izvor: Dan

Autor: Antena M

  • Viber

Koalicija Za budućnost Podgorice – grad svih nas u predsjedniku države Jakovu Milatoviću i odbornicima sa njegove liste vidi koalicione partnere i ljude koji su spremni da očuvaju izborne, ideološke i programske principe od 30. avgusta, saopštio je za “Dan” Milan Knežević, predsjednik Demokratske narodne partije.

“Koalicija Za budućnost Podgorice – grad svih nas bez obzira na vidljive političke razlike sa predsjednikom Jakovom Milatovićem, koje nijesmo skrivali ni za vrijeme izborne kampanje, ipak u njemu i odbornicima sa njegove liste vidim koalicione partnere i ljude koji su spremni da na anti DPS osnovama grade većinu u Glavnom gradu i shodno izbornoj volji građana očuvaju izborne, ideološke i programske principe od 30. avgusta.

Naravno, ukoliko su zainteresovani spremni smo da razgovaramo i sa dva odbornika Građanskog pokreta URA, ali na jasnim demokratskim načelima i principima koji bi značili puno poštovanje izborne volje građana Podgorice, a nikako devalvaciju i vraćanje na antidemokratske standarde koji su poremetili političku scenu Crne Gore u prošlosti”, rekao je Knežević.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Zoran

Što se pipun,brine ode u BG i čeka ga Karleuša i poslaničko mjesto.

Di

Kakvi su ovo karakteri! Do juče su se pljuvali, a danas su spremni da se zagrle. Kad bi bilo to u interesu CG bi čovjek i razumio, ali nije. U interesu su samo fotelje i opstanak na vlasti.

Mila K

Kako ono bješe graja-spc da ga ispiše iz crkve. Preslatko.