15 °

max 21 ° / min 13 °

Srijeda

02.10.

21° / 13°

Četvrtak

03.10.

19° / 15°

Petak

04.10.

19° / 16°

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

16° / 12°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 11°

Utorak

08.10.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abazović: Neću sa DPS-om, da Mujović neće nazad kod njih; Uopšte me ne zanima što pričaju iz DF-a

Izvor: URA

Lokalni izbori 2024

Comments 10

Abazović: Neću sa DPS-om, da Mujović neće nazad kod njih; Uopšte me ne zanima što pričaju iz DF-a

Izvor: Portal Analitika, NovaM

Autor: Antena M

  • Viber

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović kazao je kako su dobili ono što su željeli na podgoričkim izborima - a to je da odlučuju o daljem razvoju Podgorice.
 
Rezultati koalicije "Za bolju Podgoricu", kako je on kazao, nešto je manji od očekivanja, ali ostvarili su ono što su željeli.

"A to je da odlučujemo o daljem razvoju Podgorice. Mislim da treba da budemo zadovoljni", istakao je on, gostujući na Novoj M.

Smatra kako u kampanji nijesu zakazali ni on ni predsjednik države Jakov Milatović.

"Šezdeset odsto građana Podgorice želi promjene. Sve lažavine oko Veljeg brda, sve o Evropi sad 2, o penzijama, Sen Tropeu, ašovima i autoputu nije moglo da skupi više od 21 odsto", rekao je on.

O PES i Demokratama kazao je kako ne zna šta oni hoće.

"Traže li krivca u nosiocu koji je došao iz štaba DPS-a, ne znam, nijesam ovdje da komentarišem njihov rezultat. Mujović je rekao u kampanji da ne želi da pravi sa nama koaliciju. Sa kim će ako neće sa nama? Da neće da se vrati u štab DPS-a", upitao je.

Za ZBCG je poručio da ga uopšte ne zanima šta oni pričaju, te da oni love u mutnom otkad zna za njih.

"Mi DF-u ne dugujemo ništa. Neka se ne pozivaju na 30. avgust ništa. Sad su se sjetili 30. avgusta, kad su im fotelje u pitanju", dodao je.

Demokrate su svoju sudbinu vezale za PES, smatra on.

"Vidjeli smo ih u Budvi, pa u Podgorici", istakao je Abazović.

Kaže kako je Milo Đukanović "instalirao korisne idiote u Vladu".

"Kad smo kod DPS-a, stvorila se fama da su dobili više nego što se očekivalo, oni su slavili i pjevali... Da je ovakva Vlada, a da sam ja Milo Đukanović svaki dan bih organizovao žurke. Čovjek je instalirao korisne idiote u Vladu. On će stalno da raste uz pomoć Spajića, Bečića i Mandića".

Na pitanje hoće li sa DPS-om, odgovorio je - ne.

"Ne. Ja sam DPS srušio kad je bilo najteže. Ali mene PES i Demokrate ucjenjivati neće. Neće Mandić komandovati sa mnom kao sa Spajićem i Bečićem, daćemo im mogućnost kako mislimo da formiramo građansku opciju, a ako neće - doviđenja, neka prave vlast sa kim hoće", kazao je on.

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

Crnogorka

Abazovic tvrdi pazar na oprobsn način.Nece sa DPSom jer oni neće sa njim,sa prodavcem nacionalnog blaga protiv koga će se voditi krivični postupak kada se vrati pravna država.Pijacar prvi krenuo u “pregovore”,prisljamcio se opet nekom,sada lično predsjedniku ,nadajući se nekom čudu.Nego,ako i predsjednik ovako razmišlja onda će morati u Spajicevo stado na celu sa ovnom predvodnikom Mandicem.Sta ćemo onda sa onolikim optužbama i tužbama?

Bajo

Od 59 odbornika on ima 2 . I usudjuje se da ovako prica. Ne bih usao sa njim u koaliciju , nema te sile. Niko normalan ne ulazi u dil sa BIA Srbije. Makar je to dokazao. Sto ga jos uvjek cuva BIA ? Pi .

pamćenje

Ulcinjski šibicar je zaboravio da mu je DPS podržao njegovu manjinsku Vladu, a pamti da je on obarao DPS? Kratkog li je pamćenja ovaj organizam.