13 °

max 19 ° / min 13 °

Nedjelja

13.10.

19° / 13°

Ponedjeljak

14.10.

21° / 14°

Utorak

15.10.

23° / 14°

Srijeda

16.10.

22° / 12°

Četvrtak

17.10.

16° / 15°

Petak

18.10.

18° / 16°

Subota

19.10.

18° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šćekić: Pobjednici ne gube

Lokalni izbori 2024

Comments 2

Šćekić: Pobjednici ne gube

Autor: Antena M

  • Viber

Na lokalnim izborima u Beranama 8. decembra Socijalistička narodna partija će pokazati svoju snagu ubjedljivom pobjedom i neće dozvoliti nikakve političke igre, kao u drugim crnogorskim gradovima, koje bi mogle ponovo vratiti Demokratsku partiju socijalista na vlast, saopštio je potpredsjednik SNP-a Dragoslav Šćekić.

"Podsjetiću, prije deset godina 2014. upravo u Beranama i upravo Socijalistička narodna partija je započela proces razgrađivanja Đukanovićeve DPS vlasti ,koji je rezultirao veličanstvenom pobjedom", naveo je Šćekić.

Kako kaže tada su preuzeli vlast i punih deset godina uspješno oporavljali Berane.

Berane je radilo, a Berane se i gradilo, kaže Šćekić.

"Berane mora da nastavi zaustavljene projekte i nastavi putem razvoja, i to kao čuvar tradicije, ali i evropski grad sa velikim potencijalima", istakao je Šćekić.

Prema njegovim riječima, tako nije bilo prethodne dvije godine.

"Novom pobjedom vratićemo pobjednički sjaj u oku svakog Beranca i Beranke. Onim građanima Berana koji znaju da sve što SNP obeća to i ispuni. Napominjem, te politički istorijske godine smo obećali pobjedu i donijeli smo je", navodi Šćekić.

Ta pobjeda je, kaže on, pokrenula procese koji su doveli do nove pobjede 2018., ali i one na državnom nivou, do totalnog poraza starog režima.

"Upravo zato, Berane i Socijalistička narodna partija, sada deceniju kasnije, imaju isto tako važan zadatak. Ovoga puta ćemo, ubjedljivom pobjedom, većom nego ikada, zaustaviti i poslati u političku prošlost, sve one koji pokušavaju da vrate stari režim na vlast, da vrate vremena Mila Đukanovića i Demokratske partije socijalista. Socijalistička narodna partija Berana je pobjednik, a pobjednici ne gube. Pokazaćemo to i 8. decembra jer ćemo biti jači nego ikada", zaključio je Šćekić.

 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Ljaljosnp

Mozete zamislit pristijnost sposobnost namjeru zlohudost ljudi i partija koje znaju samo 2 rijeci—— dps i milo dps i milo dps i milo i nista nista nista drugo- pa oni nesto da rade i urade pa to je i tuzno i smesno

Viktor

Pobjednik je ko moze iskreno reci da nije doprineo svojim djelanjem propasti svoje kuce i domovine uprkos svim nedacama-ovaj gospodin,strukture kojima pripada kao i brojni njegovi protivnici su direktno,smisljeno,za licni interes doprineli nazadovanju Crne Gore od 1918 preko 1990 sve do danas.