16 °

max 19 ° / min 14 °

Nedjelja

13.10.

19° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

22° / 14°

Utorak

15.10.

24° / 15°

Srijeda

16.10.

23° / 14°

Četvrtak

17.10.

18° / 17°

Petak

18.10.

17° / 16°

Subota

19.10.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Klub odbornika Evropski tim za Herceg Novi: Zaštitili smo Novljane od novih nameta i poskupljenja

Lokalni izbori 2024

Comments 0

Klub odbornika Evropski tim za Herceg Novi: Zaštitili smo Novljane od novih nameta i poskupljenja

Autor: Antena M

  • Viber

U nedostatku novca u susret lokalnim izborima u Herceg Novom, lokalni vlastodršci posegli su gdje drugo do u džep Novljana, saopštili su iz Kluba odbornika Evropski tim za Herceg Novi.

"Drugom tačkom dnevnog reda Skupštine Herceg Novog bilo je predviđeno poskupljenje naknada za komunalno opremanje građevinskog zemljišta za 30 odsto. Upornim diskusijama, izlaganjima na kolegijumima predsjednika Skupštine opštine i drugim vidovima institucionalnog djelovanja pokušali smo zaštititi Novljane od ovog apsurdnog i očajničkog čina lokalne vlasti. Konstantno su nas ubjeđivali da se na ovaj način štite od stranih investitora, pa zar podizanjem cijene i novskoj djeci?!", kazali su oni.

Kako navode, predložili su im mnogo bolje i kvalitetnije rješenje sa kojim bi Novljani bili zaštićeni od ovog “apsurdnog nauma lokalnih mudraca”.

"U konačnici naš trud, i nekolicine trezvenih pojedinaca, se isplatio. Tačka dnevnog reda je povučena. Nadamo se da će epilog, za dobro Herceg Novog i Novljana, donijeti možda i povoljnije uslove domicilnom stanovništvu, a da će lokalni mudraci češće da nas saslušaju i poslušaju", poručuju iz Kluba odbornika Evropski tim za Herceg Novi.

Ipak, kako su zaključili, više puta su pokazali i dokazali da neke stvari znaju bolje i da njihove odluke nijesu političke već razvojne sa akcentom na boljitak života u Herceg Novom.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR