14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Izgledaju fini, a zapravo su veoma loši: Ovaj znak će vam napraviti pakao od života

Razonoda

Comments 0

Izgledaju fini, a zapravo su veoma loši: Ovaj znak će vam napraviti pakao od života

Izvor: Radio Sarajevo

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Oni imaju jako čudnu narav i nikada ne znate šta sljedeće da očekujete. To je jedan od razloga zašto ovaj znak u jednom trenutku volite a ubrzo nakon toga mrzite.

Temperament je njihov veliki adut, i poznati su kao osobe koje nemaju dlake na jeziku, već gaje otvoren i iskren odnos sa sebi dragim ljudima. Nikada neće pojuriti niti reći previše o sebi a da prije toga ne znaju s kim pričaju i koliko smiju da se opuste.

 Istina je da teško otvaraju svoje srce, ali jednom kada vas Škorpija zavoli, to traje zauvijek.

Oni vole do srži

Kada su zaljubljeni, to je sa žestokim intenzitetom. Ali, prvo moraju da popuste svoj gotovo neprobojni stav. Oni vrlo pažljivo biraju kome će dati svoje srce. Najveći strah im je će ih izdazi jednom kada otvore svoje srce.

To je razlog zašto stalno testiraju svoje partnere, Škorpije žele da budu sigurne da ih je partner dostojan. Kada izaberu voljenu osobu, planiraju da ostanu s partnerom i vole ga sve dok ih smrt ne rastavi.

Oni moraju imati sve pod kontrolom

Škorpije su rođene vođe koji žele da preuzmu liderstvo kako bi se stvari odvijale onako kako oni žele. Tada se osjećaju ugodno i sigurno. Ako im stvari izmaknu kontroli, to im stvara veliki stres. Ironično, njihova potreba za kontrolom je i njihova snaga i njihova slabost. S jedne strane, to im omogućava da ostvare mnogo. S druge strane, to može dovesti do borbe za vlašću u odnosima s partnerom (ili autoritetom).

Ako je potrebno, oni će posegnuti za svim vrstama manipulacije kako bi bili sigurni da vas imaju pod kontrolom. Čak i ako oni stvari postave tako da se osjećate kao da ste vi glavni - zapravo nijeste.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR