13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Premijera novog Golfa u oktobru

Auto

Comments 0

Premijera novog Golfa u oktobru

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Dosta se spekulisalo o tome kada će novi Golf 8 biti predstavljen svijetu, a nakon nekoliko promena planova najizvjesnije je da će to biti u oktobru.

Nekoliko "pouzdanih izbora iz kompanije" je to potvrdilo za Automotive News Europa (ANE).

Golf je prvobitno trebalo da ima premijeru na salonu u Frankfurtu u septembru, ali je ona zbog problema sa elektronikom pomjerena za početak 2020.

Nedavno je potvrđeno da će Volkswagen proizvodnju osme generacije svog najpoznatijeg modela početi u trećem kvartalu ove godine, a prodaja početkom sljedeće godine.

U podacima koje posjeduje redakcija ANE navodi se da će Golf 8 u standardnoj opremi imati LED farove, digitalnu kontrolnu tablu, 8,25-inčni ekran osjetljiv na dodir na centralnoj konzoli, te sistem držanja automobila u traci.

Multimedijalni sistem će podržavati over-the-air tehnologiju koja je i napravila probleme VW i odložila prvobitne planove.

Što se tiče varijanti kojima će stići, zna se da više neće biti Golfa sa troje vrata, niti e-Golfa jer na scenu stupa električna I.D. porodica čiji će hečbek pandan Golfu biti promovisan upravo u Frankfurtu.

Spekuliše se da će VW ukinuti Varijant karavansku verziju, kao i Alltrack model, dok se naredne godine očekuju verzije visokih performansi GTI i R koji bi trebalo da razvija 400 KS.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR