8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U Podgorici predstavljen THE 1: Potpuno novi BMW Serije 1

Auto

Comments 0

U Podgorici predstavljen THE 1: Potpuno novi BMW Serije 1

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

THE 1, potpuno novi BMW Serije jedan, predstavljen je večeras u Podgorici u Voli Motors salonu. Sa vidnim estetskim promjenama, većim prostorom na zadnjoj klupi i u prtljažniku, novim inovativnim tehnologijama BMW The 1 na crnogorsko tržište stiže sa cijenom koja počinje od 23,999 eura.

Tradicionalno, i ove godine podgoričkom BMW Voli Motors salonu obilježen je ''Oktoberfest'' na kojem je premijerno prikazan potpuno novi BMW Serije 1 - THE 1

''Mi u Voli Motorsu godine borjimo od Oktobar festa do Oktobar festa. Iskoristiću priliku da vas kratko podsjetim šta je to bilo aktuelno kod nas u zadnje godinu dana. Od prošlog Oktobar festa predstavili smo nekoliko novih modela - X5, Serija 8 Kupe, nova serija 3, pa X7 pa nova serija 7. Takođe skromno smo proslavili osmu godinu postojanja Voli Motorsa ali i 60. godinu postojanja Mini brenda. Uz našu BMW i Mini dobitnu kombinaciju omogućili smo vam da kupite ova vozila na finansijski lizing sa učešćem od samo 11,1 odsto. Takođe mjesečna rata je bila 1,1 odsto od cijene vozila. Mnogo više smo se družili sa našim klijentima i išli smo direktno kod vas pa smo tako organizovali road show u Nikšiću, testne vožnje u Ulcinju i Kotoru. Omogućili smo vam i da održavate i servisirate svoja BMW vozila starija od šest godina uz značajne uštede. Posebno smo za vas osmislili određene servisne pakete, produžene garancije, zimske i proiljećne kampanje, akcije kočionih sistema i sve to za plaćanje na 12 mjesečnih rata uz NLB karticu'', kazao je generalni direktor, Vladan Spasojević.

Uz novi automobil Serije 1, Spasojević je večeras premijerno najavio i apsolutni novitet u modelu finansiranja novih vozila, koji će za sada biti rezervisano samo za Seriju 1.

''Po prvi put u Crnoj Gori, u saradnji sa S lizingom, omogućili smo finansijski lizing na 7 godina. Tako da ćete imati priliku da akcijski model 118i, u jako lijepom paketu opreme vozite za 220 eura mjesečno. Veliko mi je zadovoljstvo što ćemo večeras nastaviti jednu lijepu tradiciju da noć Oktobar festa iskoristimo da predstavimo neki novi model, a to je novi BMW Serije 1'', dodao je Spasojević.

Na THE 1, novom modelu Serije 1, ugrađen je i novi dizajn prednjih svijetala, a moderan i sportski dizajn sa znatnin fokusom na velike površine karoserije definitivno osvjezava, uz siluetu sa kratkim prepustima i linijom prozora koja se podiže i donosi dinamičan izgled.

Najvažnija novost je naravno BMW-ova FAAR arhitektura koja podrazumijeva prednji pogon ali će neke verzije biti dostupne i sa xDrive pogonom na sva četiri točka. A kad smo kod točkova, THE 1 će imati nove aluminijske felme, sada i do 19 inča.

Nova "jedinica" je za 5 mm kraća od prethodnika, šira je 34 mm, viša za 13 mm i ima za 20 mm kraće međuosovinsko rastojanje. Bez obzira na ovo potonje, sada nudi prostraniji enterijer, prije svega pozadi sa više prostora za glavu i koljena putnika, kao i za 20 litara veći prtljažnik čija zapremina je sada 380 litara.

U zavisnosti od verzije, nova Serija 1 može da ima digitalnu instrument tablu, infotainment sistem sa 8.8-inčnim ili 10.25-inčnim ekranom, BMW Intelligent Personal Assistant koji se može aktivirati sa pozdravom "Hey BMW", novu generaciju iDrive sistema (7.0), kontrolu gestovima i glasovne komande, 9.2-inčni head-up displej, dugačku listu bezbjednosnih i sistema pomoći vozaču...

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR