12 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Automobili s dušom na ulicama Prijestonice: Oldtajmeri prodefilovali Cetinjem

Izvor: Foto: Radio Cetinje

Auto

Tag VideoTag Gallery
Comments 0

Automobili s dušom na ulicama Prijestonice: Oldtajmeri prodefilovali Cetinjem

Izvor: Radio Cetinje/CdM

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Četvrta smotra oldtajmera održana je danas na Dvorskom trgu na Cetinju, a posjetioci su imali priliku da vide luksuzne i raritetne primjerke ovih vozila.

Kako je kazao učesnik ove manifestacije Konstantino Franki, vlasnici automobila su kolekcionari iz Švajcarske i Engleske koji po prvi put borave u Crnoj Gori.

“Danas smo predstavili devet automobila: Ferari, Alfa Romeo, Lamborđini, Aston Martin i Bugati. Crna Gora je predivna i neotkrivena destinacija. Smatram da je potrebno da se mnogo više zna i čuje za vašu zemlju. Veoma smo zadovoljni saradnjom sa Turističkom organizacijom Cetinja i nastojaćemo da promovišemo ovaj lijepi grad. Nadamo se da će i naredne godine biti zainteresovanih da dođu u Crnu Goru”, kazao je Franki za Radio Cetinje.

Prema riječima direktora Turističke organizacije Prijestonice Cetinje Oskara Hutera, cilj ove manifestacije je obogaćivanje turističke ponude grada.

“Namjera nam je da kulturno-istorijske znamenitosti budu u pozadini ovih vozila, jer ova vozila i ovakvi događaji su ispraćeni u svim najprestižnijim, svjetskim auto magazinima. Cilj nam je da ovi ljudi, koji su došli i posjetili Cetinje, pričaju o Cetinju, o iskustvima koja su doživjeli u Crnoj Gori i da mi, kao platformu svega toga, imamo i slike koje će na najbolji način ilustrovati ovu današnju posjetu”, dodao je on.

Organizator ovogodišnje smotre oldtajmera je Turistička organizacija Prijestonice Cetinje, u saradnji sa organizacijom “2Fast4you” i Narodnim muzejem Crne Gore.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR