10 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi planetarni hit: David Guetta i Martin Solveig imaju pravu stvar pred Sea Dance

Mozaik

Comments 0

Novi planetarni hit: David Guetta i Martin Solveig imaju pravu stvar pred Sea Dance

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Magične stvari se dešavaju kada snage udruže dvije velike svjetske zvijezde i dugogodišnji prijatelji, kao što su to učinili David Guetta i Martin Solveig. Ovaj dvojac objavio je novu numeru pod nazivom 'Thing For You'.

Dva DJ velikama ušla su prošlog mjeseca u studio na španskom ostrvu Ibica gdje su zasukli rukave i za vrlo kratko vrijeme servirali fanovima još jednu ljetnju dance poslasticu.

"'Thing for You' je sofisticirana i uzvišena techno numera koja govori o toksičnom osjećanju ljubavi prema nekom koja je u isto vrijeme i loš i nepogrešiv izbor. Ogobaćena senzualnim, "eteričnom" ženskim vokalnom i živahnim ritmom, pjesma je očigledan pogodak koji će ovog ljeta sigurno zagrijati plesne podijume", piše Bilbord.

Singl je objavljen pod etiketom "Pete Tong-led", a svoju premijeru ima samo nedjelju dana nakon što je Guetta lansirao još jedan ultra pozitivni ljetnji hit 'Instagram'.

U pitanju je EDM/latino saradnja iza koje, pored slavnog producenta, stoji i belgijski hit duo Dimitri Vegas & Like Mike, sve popularniji tandem Afro Bros i latino zvijezde Daddy Yankee i Natti Natasha. 

U međuvremenu, Guetta i Solveig uveliko dominiraju za DJ pultom na čuvenom Bijelom ostrvu gdje su zakazali seriju ljetnjih žurki.

Promociju novih numera Guetta će imati i u Crnoj Gori u samoj završnici šestog izdanja Sea Dance festivala. Vlasnik megahitova poput 'When Love Takes Over', 'Memories', 'Tithanium', 'Dangerous', 'Say My Name' i brojnih drugih stiže u nedjelju, 1. septembra na tirkiznu plažu Buljaricu da priredi nastup za pamćenje. Jednodnevne ulaznice za Sea Dance biće u prodaji od srijede, 17. jula, a samo u prvih 24 sata biće aktuelna poklon cijena od 11.99 eura za prvi i drugi dan pojedinačno i 14.99 eura za treći festivalski dan kada nastupa Guetta.

Na magičnu plažu Buljarica stižu i autori najvećih svjetskih hitova Robin Shulz, Ofenbach, Disciples. Sa Exita stiže najpopularnija svetska elektronska bina, famozna Dance arena, i sve popularnija No Sleep bina, koje će predstaviti udaran elektronski program sa impresivnim spiskom imena koji predvode vodeći svjetski tehno izvođači Sven Väth, Richie Hawtin, Helena Hauff, Recondite, Gaiser, Eelke Kleijn, Tijana T, Marko Nastić i mnogi drugi. U ovogodišnji program upisala se i cijela plejada vodećih regionalnih i domaćih izvođača kao što su Darko Rundek i ekipa, Senidah, Fox, Surreal, Kukus i mnogi drugi.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR