7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Guetta najuspješniji izvođač UK Dance liste ikada

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Guetta najuspješniji izvođač UK Dance liste ikada

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Svjetski muzički superstar David Guetta otvorio je novo poglavlje u karijeri i to titulom najuspješnijeg izvođača u istoriji UK Dance top liste.

Slavni Francuz broji 29 planetarnih hitova koji su plod njegovog trodecenijskog ozbiljnog rada i saradnji sa najvećim imenima u muzičkoj industriji.

"Upravo je nova numera sa talentovanom Raye 'Stay (Don't Go Away)' zaslužna za njegov posljednji uspjeh.

Pjesma je prošlog mjeseca osvojila UK Dance listu i time donijela Guetti još jednu u nizu nagrada kojima se okitio najveći producent današnjice.

Ipak, tu ne planira da se zaustavi. Tvorac najboljih dance žurki najavio je tri velike saradnje i ljetnja hita, od kojih su dva već ugledala svjetlost dana i upisala milionske preglede. 'Instagram' je kruna EDM/latino saradnje koju, pored Guette potpisuje belgijski hit duo Dimitri Vegas & Like Mike, a svoj pečat su dali i tandem Afro Bros i latino zvijezda Daddy Yankeejem i Natti Natashom", navode iz PR Službe Sea Dance festivala na koji on dolazi u septembru. 

Sa dugogodišnjim prijateljem Martinom Solveigom prošle sedmice objavio je sofisticiranu, uzvišenu numeru pod nazivom 'Thing For You'.

"Guetta se definitivno ne odmara preko ljeta, u toku su njegove čuvene žurke na španskom ostrvu Ibica, a 1. septembra stiže i u Crnu Goru da priredi nastup za pamćenje u samoj završnici šestog Sea Dance festivala.

Ulaznica za nastup košta 17.99 eura, a ako se uzme u obzir da za neke njegove nastupe u Evropi treba izdvojiti i tri puta više novca, ovo je onda nastup koji sigurno ne treba propustiti", navode iz PR Službe Sea Dance-a. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR