16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ova tri horoskopska znaka izdvajaju se po neobičnoj ljepoti

Mozaik

Comments 0

Ova tri horoskopska znaka izdvajaju se po neobičnoj ljepoti

Izvor: cosmopolitan.rs

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Iako se kaže da je ljepota obično u oku pomatrača i zavisi od niza kriterijuma, a često nema veze samo s fizičkim izgledom već i s unutrašnjim zračenjem, kada izračunamo sve ukupno, dolazimo do zaključka da osobe u ovim horoskopski znacima ubjedljivo vode po ljepoti i harizmi. 

Vaga

Ovaj znak često se smatra i najljepšim, a obično ih krasi i urođena elegancija. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju simetrično lice, savršeno oblikovane usne, lijepe oči i slatke rupice na obrazima koje ih čine drugačijim, egzotičnijim i, na kraju krajeva, privlačnijim od ostalih.

Škorpija

Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i velikim očima u nekoj neobičnoj, hipnotizirajućoj nijansi. Osim prodornog pogleda, ističu se i senzualnim usnama, kao i prekrasnom, gustom kosom. Obično su i vitke građe, a krasi ih i blistav ten, mekana i njegovana koža. 

Jarac

Pripadnice ovog znaka poznate su po odličnoj figuri. Iako im je izgled uglavnom neutralan, ističu se velikim očima, najčešće u plavoj ili sivkastoj nijansi, te prekrasnom i iskrenom osmijehu. Obično vole da vode računa o sebi pa je i lijepa odjeća ono što ih izdvaja od ostalih znakova.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR