10 °

max 15 ° / min 8 °

Petak

26.04.

15° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Manekenka odradila parodiju na Senidin hit

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Manekenka odradila parodiju na Senidin hit

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Balkanska trap diva Senidah otvorila je vrata slave pjesmom "Slađana", a zasigurno se ustoličila na tronu popularnosti megahitom "Mišići", navode organizatori Sea Dance-a.

Prema njihovim riječima, pored numere, veliku pažnju privukao je i neobičan spot koji je za nepuna četiri mjeseca "pobrao" blizu 40 miliona YouTube pregleda i poigrao se inspiracijom brojnih korisnika društvenih mreža.

Među njima je i srpska manekenka Ivana Korab. Ona je odradila duhovitu parodiju na Senidino ostvarenje u kojem intigantna pjevačica glasom i oblinama mami publiku, željnu inovativnosti.

Poznata manekenka u startu je pojasnila da njen video nije kritika, već potreba da nasmije svoje fanove verzijom spota koji je, priznaje, osvojio i njeno srce.

 "Nadam se da parodiju ljudi ne shvataju kao nešto loše, naprotiv... Vrlo mi je gotivna pjesma. Senidah, top je pjesma i evo mog malog doprinosa, smiješne verzije iste", napisala je Ivana uz objavu što je, sudeći po reakcijama, oduševilo njene brojne fanove.

 Sigurno je da ovoliki publicitet laska i Slovenki crnogorskog porijekla koja ovog ljeta ima pune ruke posla, a sam finiš sezone rezervisala je upravo za Crnu Goru i nastup na šestom Sea Dance festivalu, ističu organizatori.

"Mišiće", "Slađanu", "Crno srce", "Bez tebe", "Belo", prema njihovim riječima, publika će imati priliku da zajedno pjeva sa Senidom u petak, 30. avgusta na tirkiznoj plaži Buljarici, a uz nju publiku na predstojećem Sea Dance festivalu čekaju i nastupi svjetski poznatih muzičkih zvijezda kao što su David Guetta, Robin Schulz, Ofenbach, Disciples, Sven Väth, Richie Hawtin, Gaiser, Recondite, Helena Hauff, EelkeKleijn, kao i brojnih drugih.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR