14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ovo su najpametniji znakovi horoskopa

Mozaik

Comments 0

Ovo su najpametniji znakovi horoskopa

Izvor: zenskimagazin.rs

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Ako je vjerovati horoskopu, pripadnici ova tri znaka naročito su pametni.

Blizanci

Još od malih nogu vole da istražuju i ispituju. Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima mnogo stvari iz različitih oblasti, iako su najčešće naklonjeni umjetnosti. Veoma su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost.

Iz tog razloga uvijek su okruženi ljudima sa kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnog partnera sa kojom će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

Škorpija

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao škorpija. Gotovo da ne postoji stvar u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli da prodru. Oni uvijek i teže da u svemu ośete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Njima ne pokušavajte da manipulišete jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale tuđe namjere.

Strijelac

Vihorne i radoznale prirode poput blizanaca uvijek imaju potrebu da saznaju više i djeluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su i te kako pronicljivi i dobro znaju da procijene situaciju. Veoma su društveni i znaju kako sa ljudima.

Nije im problem da već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i da dobro procijene kakav je ko. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i uopšte prirodne nauke su im jača strana. Vole da ulažu u sebe i svoj intelekt tokom cijelog života.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR