Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Ovih pet horoskopskih znakova su najveći manipulatori

| Postavio/la: Milena Aprcović | Izvor: Radio Sarajevo

Ovih pet horoskopskih znakova su najveći manipulatori Ilustracija; Foto: Screenshot Youtube

Postoje ljudi koji probleme prave svima oko sebe. To rade na različite načine - vrijeđanjem, laganjem, uznemiravanjem, ponižavanjem, omalovažavanjem, ogovaranjem i čime sve ne.  Čak i oni koji su prave "dobrice" znaju se, kad zatreba, poslužiti manipulacijom. 

Za pet horoskopskih znakova se smatra da su pravi majstori u tome:

Škorpion

Škorpije su nepovjerljivi i tajanstveni ljudi. Odlične vođe i vrlo su uvjerljivi, pa će vam za nekoliko trenutaka nametnuti krivicu za nešto za šta apsolutno nijeste krivi. Uvijek će ispasti da su oni u pravu. Pravi su majstori manipulacije i oni to znaju. 

Rak

Rakovi su veoma intuitivni, što može biti i velika prednost, ali i vaša noćna mora. Veoma su maštoviti, pa je vrlo vjerovatno da će vas okriviti za nešto što se nije ni dogodilo. Posebno kada su u pitanju prijateljstva, znaju biti vrlo nezgodni prijatelji. 

Blizanci

Blizanci su vrlo često zamišljeni, a njihovo razmišljanje može prouzrokovati najgore scenarije. Veoma su neodlučni, pa će učiniti sve da izgledaju vrlo samouvjereno. Takođe su društveni i kada je zabava u pitanju, spremni su na sve. Ipak, s vama će se kući vratiti veoma ozbiljni žaleći zbog onoga što se dogodilo. 

Ribe

Potpuno su nesebične i spremne pomoći. Nekada toliko žude da pomognu drugima da se postavlja pitanje rade li to iz sebičnih razloga. Vole izigravati žrtvu i znaju napraviti da se osjećate loše i krivo iako su one krive. 

Lav

Žene ovog znaka su nevjerovatno strastvene i većina njih voli da preuzme kontrolu. Spremne su raspravljati do beskonačnosti sve dok se ne dokaže da su u pravu.

Ne možete uvijek prepoznati kada glumi, a kada je iskrena. Isti je slučaj i s manipulacijom, u čemu su vrlo dobri.

Ostavi komentar

0/300