8 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ovih pet horoskopskih znakova su najveći manipulatori

Izvor: Ilustracija; Foto: Screenshot Youtube

Mozaik

Comments 0

Ovih pet horoskopskih znakova su najveći manipulatori

Izvor: Radio Sarajevo

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Postoje ljudi koji probleme prave svima oko sebe. To rade na različite načine - vrijeđanjem, laganjem, uznemiravanjem, ponižavanjem, omalovažavanjem, ogovaranjem i čime sve ne.  Čak i oni koji su prave "dobrice" znaju se, kad zatreba, poslužiti manipulacijom. 

Za pet horoskopskih znakova se smatra da su pravi majstori u tome:

Škorpion

Škorpije su nepovjerljivi i tajanstveni ljudi. Odlične vođe i vrlo su uvjerljivi, pa će vam za nekoliko trenutaka nametnuti krivicu za nešto za šta apsolutno nijeste krivi. Uvijek će ispasti da su oni u pravu. Pravi su majstori manipulacije i oni to znaju. 

Rak

Rakovi su veoma intuitivni, što može biti i velika prednost, ali i vaša noćna mora. Veoma su maštoviti, pa je vrlo vjerovatno da će vas okriviti za nešto što se nije ni dogodilo. Posebno kada su u pitanju prijateljstva, znaju biti vrlo nezgodni prijatelji. 

Blizanci

Blizanci su vrlo često zamišljeni, a njihovo razmišljanje može prouzrokovati najgore scenarije. Veoma su neodlučni, pa će učiniti sve da izgledaju vrlo samouvjereno. Takođe su društveni i kada je zabava u pitanju, spremni su na sve. Ipak, s vama će se kući vratiti veoma ozbiljni žaleći zbog onoga što se dogodilo. 

Ribe

Potpuno su nesebične i spremne pomoći. Nekada toliko žude da pomognu drugima da se postavlja pitanje rade li to iz sebičnih razloga. Vole izigravati žrtvu i znaju napraviti da se osjećate loše i krivo iako su one krive. 

Lav

Žene ovog znaka su nevjerovatno strastvene i većina njih voli da preuzme kontrolu. Spremne su raspravljati do beskonačnosti sve dok se ne dokaže da su u pravu.

Ne možete uvijek prepoznati kada glumi, a kada je iskrena. Isti je slučaj i s manipulacijom, u čemu su vrlo dobri.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR