Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Dvejn Džonson na vrhu „Forbsove“ liste najplaćenijih glumaca u 2019.

| Postavio/la: Ana Ašanin | Izvor: RTS

Dvejn Džonson na vrhu „Forbsove“ liste najplaćenijih glumaca u 2019. Foto:Wikipedia

Na vruhu liste najplaćenijih glumaca na svijetu za tekuću godinu, časopisa Forbs, nalaze se Dvejn Džonson, Kris Hemsvrot i Robert Dauni Junior.

Akcioni heroj, nekadašnji profesionalni rvač, Dvejn Džonson, poznat i po nadimku "Rock" (stijena), zvezda Džumandžija i franšize Paklene ulice, izbio je na vrh liste najplaćenijih glumaca sa zaradom od 89,4 miliona dolara od juna 2018. do juna 2019. godine navodi časopis Forbs“.

Kris Hemsvort i Dauni Junior su zauzeli drugo i treće mjesto na listi zahvaljujući zaradama koje su ostvarili u Osvetnicima:Kraj igre koji je na svjetskim blagajnama zaradio 2,779 milijardi dolara.

Australijski glumac, Kris Hemsvort, najpoznatiji po ulozi Tora u Marvelovim filmovima zaradio je 76.4 miliona dolara tokom protekle godine, dok je Robert Dauni Junior zaradio deset miliona manje.

Magazin „Forbs“ zaradu računa na osnovu vrijednosti ugovora koje je sklopio svaki glumac, ali i na osnovu dodatnog novca koji dobijaju kao procenata od iznosa koji filmovi zarade na blagajnama.

Ostavi komentar

0/300