11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ono što ste prvo ugledali na ilustraciji otkriva sa kakvim se problemima suočavate

Izvor: Ilustracija: Foto: Wikipedia

Mozaik

Tag Gallery
Comments 0

Ono što ste prvo ugledali na ilustraciji otkriva sa kakvim se problemima suočavate

Izvor: crnobelo.rs/B92

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Koje emocije ste potisnuli, sa kakvim problemima se suočavate i o čemu razmišljate - sve ove stvari mogu da se otkriju pomoću psiholoških testova.

Problemi sa kojima se suočavate sprečavaju vas da se fokusirate na ostvarivanje ciljeva, pa je važno da otkrijete šta vas muči i da to riješite.

Na sreću, postoje zanimljive metode, kao na primjer ovaj test, uz pomoć kojih možete da otkrijete šta vam izaziva neprijatnosti, prenosi portal crnobelo.rs.

Ovaj psihološki test će vam pomoći da otkrijete šta vas muči, a vi samo treba da pogledate ilustraciju i izaberete ono što ste na njoj prvo ugledali.

Foto: clker.com/crnobelo.rs

Rezultati:

Drveće

Suočavate se sa situacijama nad kojima nemate kontrolu i to vas čini anksioznim veći dio vremena. Plašite se jer u ovom periodu života morate da donesete odluke i previše je teško da izaberete samo jedan put. "Zaledili" ste se i ne usuđujete se da napravite korak koji će vas odvesti do mjesta na kojem treba da budete. Nije sve baš tako kako zamišljate, život nije toliko opasan kao što izgleda - gledajte na stvari iz drugačije perspektive.

Crni panter

Osjećate se umorno, usamljeno i ne gledate dobro na stvari. Ne znate u kom pravcu treba da ide vaš život i brine vas neizvjesnost. To ne znači da je svaka situacija loša, samo treba da nađete ono što vam nedostaje. Zastanite i razmislite o svojim najvećim strastima i o stvarima koje vas čine onim što jeste. Ako ste odustali od nekih stvari zbog straha, vrijeme je da im se vratite. Budite iskreni sa sobom.

Zebre/Žirafe

Zatvoreni ste u sebe i previše se fokusirate na sebe. Iako u tome nema ničega lošeg, važno je da ne pretjerujete jer ćete tako postati žrtva sopstvenih misli. Dajte sebi vremena i natjerajte se da izlazite i da se zabavljate, da se vidite sa prijateljima i da radite stvari koje vam se dopadaju. Zapamtite da postoje i drugi načini na koje možete vidjeti svijet, a možete ih saznati samo ako se socijalizujete.

Porodica lavova

Trenutno se najviše suočavate sa stresom, a ono što vas zabrinjava jesu odgovornosti iz svakodnevice i sumnje koje se javljaju kada razmišljate šta će se desiti u narednom periodu. Ponekad se pitate da li ste još uvijek čovjek ili ste postali robot koji radi mehanički. Želite da se vratite u bezbrižno djetinjstvo, ali pošto je to nemoguće, barem naučite da na svojim leđima ne treba da nosite tuđi tovar.

Živite u sadašnjosti i ne razmišljajte šta će se sljedeće desiti.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR