Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Ova tri horoskopska znaka su najgori bračni partneri

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: N1

Ova tri horoskopska znaka su najgori bračni partneri

Da li biste odbili da se udate za nekoga samo zbog njegovog ili njenog horoskopa?

Prije nego prenaglite s odgovorom, otkrijte koji horoskopski znaci čine najgore bračne partnere i zašto, piše portal Index.

Rak

Iako slovi za najvjerniji znak horoskopa, to je jedina prednost udaje za Raka. Kako piše Cosmopolitan, muškarci rođeni u ovom znaku najčešće se žene iz koristi, odnosno kako bi bez truda osigurali svoju budućnost jer su po prirodi pasivni i lijeni. A zbog tih karakteristika od njih u braku ne možete očekivati ni veliku pomoć pri, na primjer, čišćenju ili vaspitanju djece, što može biti jako frustrirajuće. Uz to su i uglavnom svime nezadovoljni pa stalno kritikuju i kukaju.

Škorpija

Jedini način da imate skladan brak sa Škorpija je da njemu prepustiti sve odluke, piše Cosmopolitan. Muškarci rođeni u ovom znaku najčešće su dosta staromodni i ne vole kad žene vode glavnu riječ pa, za razliku od Rakova, barem ne stupaju u brak iz koristi jer smatraju da su oni ti koji bi trebali osigurati svoju porodicu. Ako ste spremne vratiti se decenijama i vjekovima unazad i odreći se svoje ravnopravnosti, onda brak sa Škorpionom i nije tako loša ideja.

Strijelac

Strijelci imaju razne interese i teško ih je zadržati u kući pa se pripremite na to da ga, ako se udate za jednog, nećete viđati onoliko često koliko želite. Da biste ukrotile muškarca u znaku Strijelca, morate biti jako mudre i taktične, piše Cosmopolitan, a brak će vam biti skladan i ako dijelite jednake interese. U protivnom ćete uglavnom biti same i nesrećne.

Ostavi komentar

0/300