11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ova tri horoskopska znaka su najgori bračni partneri

Mozaik

Comments 0

Ova tri horoskopska znaka su najgori bračni partneri

Izvor: N1

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Da li biste odbili da se udate za nekoga samo zbog njegovog ili njenog horoskopa?

Prije nego prenaglite s odgovorom, otkrijte koji horoskopski znaci čine najgore bračne partnere i zašto, piše portal Index.

Rak

Iako slovi za najvjerniji znak horoskopa, to je jedina prednost udaje za Raka. Kako piše Cosmopolitan, muškarci rođeni u ovom znaku najčešće se žene iz koristi, odnosno kako bi bez truda osigurali svoju budućnost jer su po prirodi pasivni i lijeni. A zbog tih karakteristika od njih u braku ne možete očekivati ni veliku pomoć pri, na primjer, čišćenju ili vaspitanju djece, što može biti jako frustrirajuće. Uz to su i uglavnom svime nezadovoljni pa stalno kritikuju i kukaju.

Škorpija

Jedini način da imate skladan brak sa Škorpija je da njemu prepustiti sve odluke, piše Cosmopolitan. Muškarci rođeni u ovom znaku najčešće su dosta staromodni i ne vole kad žene vode glavnu riječ pa, za razliku od Rakova, barem ne stupaju u brak iz koristi jer smatraju da su oni ti koji bi trebali osigurati svoju porodicu. Ako ste spremne vratiti se decenijama i vjekovima unazad i odreći se svoje ravnopravnosti, onda brak sa Škorpionom i nije tako loša ideja.

Strijelac

Strijelci imaju razne interese i teško ih je zadržati u kući pa se pripremite na to da ga, ako se udate za jednog, nećete viđati onoliko često koliko želite. Da biste ukrotile muškarca u znaku Strijelca, morate biti jako mudre i taktične, piše Cosmopolitan, a brak će vam biti skladan i ako dijelite jednake interese. U protivnom ćete uglavnom biti same i nesrećne.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR