Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Ovim horoskopskim znacima sezona vladavine Škorpije donosi sreću u ljubavi

| Postavio/la: Milena Aprcović

Ovim horoskopskim znacima sezona vladavine Škorpije donosi sreću u ljubavi Ilustracija

Za osobe kojima se Škorpija nalazi u natalnoj karti ovo razdoblje znači jedan novi početak, kako u poslovnom tako i u privatnom životu, a ponajviše u ljubavi, prenosi Super žena. 

Ovim horoskopskim znacima će se osmehnuti sreća u sljedećih 28 dana.

Rak

Rakovi će dobiti veći broj ljubavnih ponuda i moći će među svima njima da biraju potencijalnog partnera. Velika je vjerovatnoća da će pronaći nekoga ko će ih "ugrijati" tokom hladnijih dana i s kim će rado provesti predstojeće praznike.

Škorpija

Ovo zaista jeste vrijeme vladavine Škorpije. Većina ljudi rođenih pod ovim znakom osjetiće nalete samopouzdanja kakve još nikada nijesu doživjeli i tako će privući mnoštvo potencijalnih ljubavi, piše index.hr.

Osim drugima, Škorpije će se u svom razdoblju posvetiti samima sebi i poraditi na svojim vještinama i prezentaciji sebe kao osobe.

Ribe

Ribe će proći kroz avanturu samootkrovenja u sljedećih 28 dana. Puno će putovati, proširiti svoje horizonte i vrlo vjerovatno upoznati svoju novu ljubav. Ta nova osoba će za njih predstavljati još jednu avanturu u koju će se rado upustiti i uz pomoć koje će upoznati neke strane sebe za koje nijesu ni znale da su tu.

Ostavi komentar

0/300