Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Ova tri horoskopska znaka je najlakše podmititi

| Postavio/la: Lejla Hadžimuhović | Izvor: superzenab92.net

Ova tri horoskopska znaka je najlakše podmititi

Kada je riječ o moći, onda nema pravila po kojima se igra. Potpuno je nemoguće zamisliti svijet bez nekog oblika korupcije i podmićivanja, a veliki novac se ne dešava tek tako nego se zarađuje.

Korupcija je loša stvar koja izjeda moral i obezvrjeđuje vrijednosti koje nas vode kroz život. Međutim, nisu svi skloni podmićivanju, a ova tri znaka je najlakše podmititi.

Škorpija

Vi ste veoma infiltrirani u korupciju. Uzbuđuje vas ideja da upropastite nečiji dobitak. Otvoreno svima stavljate do znanja da se date podmititi, a prodali biste i rođenu majku.

Blizanci

Mnogi analitičari isticali su ovu crtu ličnosti osoba rođenih u znaku Blizanaca, pogotovo od kako je predsjednik Tramp došao na čelo Amerike. Poznati ste po tome da sve što sebi zacrtate to i ostvarite, a kada dođe do korupcije ponašate se kao član kraljevske porodice.

Djevica

Volite i obožavate porodicu i uradićete sve za njih, piše Your Tango. Nemate problema da se borite na prljavi način kada je riječ o onima koje volite. Ubili biste za nekoga koga volite i unajmićete koga god treba da sakrije tijelo. Lako znate kako da se pravite da ne znate o čemu pričaju.

Ostavi komentar

0/300