15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ova tri horoskopska znaka je najlakše podmititi

Mozaik

Comments 0

Ova tri horoskopska znaka je najlakše podmititi

Izvor: superzenab92.net

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Kada je riječ o moći, onda nema pravila po kojima se igra. Potpuno je nemoguće zamisliti svijet bez nekog oblika korupcije i podmićivanja, a veliki novac se ne dešava tek tako nego se zarađuje.

Korupcija je loša stvar koja izjeda moral i obezvrjeđuje vrijednosti koje nas vode kroz život. Međutim, nisu svi skloni podmićivanju, a ova tri znaka je najlakše podmititi.

Škorpija

Vi ste veoma infiltrirani u korupciju. Uzbuđuje vas ideja da upropastite nečiji dobitak. Otvoreno svima stavljate do znanja da se date podmititi, a prodali biste i rođenu majku.

Blizanci

Mnogi analitičari isticali su ovu crtu ličnosti osoba rođenih u znaku Blizanaca, pogotovo od kako je predsjednik Tramp došao na čelo Amerike. Poznati ste po tome da sve što sebi zacrtate to i ostvarite, a kada dođe do korupcije ponašate se kao član kraljevske porodice.

Djevica

Volite i obožavate porodicu i uradićete sve za njih, piše Your Tango. Nemate problema da se borite na prljavi način kada je riječ o onima koje volite. Ubili biste za nekoga koga volite i unajmićete koga god treba da sakrije tijelo. Lako znate kako da se pravite da ne znate o čemu pričaju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR