10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Horoskopski znak u kojem se rađaju najmoćnije žene

Mozaik

Comments 0

Horoskopski znak u kojem se rađaju najmoćnije žene

Izvor: B92/Noizz

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Svijet oko vas je divno mjesto i u njemu postoji tako mnogo stvari kojima se treba radovati, ali i koje možete naučiti. Međutim, svijet žena rođenih u znaku Djevice još je divniji. Pitate se zašto? Saznajte koje karakteristike “određuju” žene koje su rođene u ovom znaku.
 
Taktičnost je “umjetnost” koju rijetki posjeduju. Žena rođena u znaku Djevice će “baciti” oči na nešto što će u relativno kratkom roku biti njeno, jer ona zna kako da odigra svoje karte. Takođe, to je i zbog jedinstvene karakteristike usljed koje žena rođena u znaku Djevice skoro uvijek zna kako da dobije ono što želi.

Kada je riječ o organizovanosti, ona je uvijek u vrhu liste. Spremna je par dana ranije za događaje u kojima treba učestvovati. Ovo je zbog toga što ona ima samodisciplinu i osjećaj za upravljanje vremenom. Uvek je super-organizovana te veoma rijetko pravi greške.

Zapravo, kritički i logički način razmišljanja, kod žene rođene u ovom znaku, dešava se sasvim prirodno. Njen um je kao gusta šuma ispunjena razvnovrsnim, jedinstvenim i kreativnim idejama koje samo čekaju da “isplivaju” van. Ona uvijek voli da razmišlja i generiše nove ideje. To je i jedna od tajni koja se krije iza njene neponovljive kreativnosti.

Bilo da je u pitanju rođendan ili godišnjica, žena rođena u ovom znaku to nikada ne zaboravlja. Ona je obdarena toliko dobrim pamćenjem da skoro sve što vidi ili čuje veoma rijetko i zaboravlja.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR