Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Tri znaka zodijaka koji najteže kažu "Volim te"

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: Radio Sarajevo

Tri znaka zodijaka koji najteže kažu "Volim te"

Oni nijesu laki na riječima, ali ni na osjećajima. 

Osobama rođenima u ovim znakovima zodijaka izgovaranje riječi "volim te" predstavlja veliki izazov, piše Cosmopolitan pa se ne nadajte tome u prvim mjesecima veze.

Riječ je o sljedećima:

Strijelac

Ovo su osobe koje se ne vole vezati ni za mjesto ni za osobu. Oni se rijetko istinski zaljubljuju i teško im je zamisliti da će provesti ostatak života s jednom osobom. Oni ljubav najčešće izjavljuju samo najbližim članovima porodice, prenosi Index.  

Blizanci

Baš poput Strijelaca, Blizanci se ne vole vezati za nekoga, a nijesu ni naročito romantični pa im je izjavljivanje ljubavi poprilično ženskasto i ljigavo. Po njihovoj su mjeri prolazne avanture i lude zabave pa čak i ako vam kažu da vas vole, to vrlo vjerovatno ne misle u potpunosti.

Vodolija

Vodolije nijesu avanturisti poput Strijelaca i Blizanaca, ali vrlo oprezno biraju osobu za koju će se vezati. Oni čekaju da prođe određeni period u kojem će zaključiti je li ta osoba potpuno kompatibilna s njima ili ne. Vodolije nijesu lake ni na djelima ni na riječima i sve što oni čine je vrlo promišljeno.

Ostavi komentar

0/300