11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ovi horoskopski parovi ostaće zauvijek zajedno

Izvor: Foto:Screenshot

Mozaik

Comments 0

Ovi horoskopski parovi ostaće zauvijek zajedno

Izvor: B92

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Kada se neki pripadnici horoskopa poklope i pronađu sa svojom "srodnom dušom" oni se dopunjuju i postaju jedno.

Neki horoskopski znakovi u paru slažu se bolje od drugih. Njima je suđena večna ljubav, jer se prema načinu razmišljanja, funkcionisanja i pogledima na svijet savršeno poklapaju.

Rak i Škorpija

Njih karakteriše duboko razumijevanje koje je zasnovano na intuitivnom nivou. Oni se često, bez riječi mogu razumjeti, a nerijetko osjećaju i međusobne potrebe i osjećanja. Budući da se odlično razumiju uspijvaju da prevaziđu mane onog drugog. Imaju iste ciljeve i očekivanja od života, a njihova veza je obično neraskidiva.

Djevica i Jarac

Karakteriše ih veza sa dosta sreće i uspjeha. Ovaj spoj zemljanih znakova posjeduje  potencijal za ostvarenje dobrog razumijevanja jer oba partnera pripadaju istom elementu pa su oni često usklađeni u razmišljanjima, stavovima i potrebama. Njihova komunikacija je opuštena, prirodna i prijatna, a za njih se kaže da su na istoj talasnoj dužini.

Ovan i Strelac

U mnogo slučajeva riječ je o idealnoj kombinaciji jer su oba vatrena znaka puna entuzijazma. Ovan je vođa, a Strijelac je slobodna duša koja Ovnu ne pravi konkurenciju. Oba znaka obožavaju putovanja, a među njima se stvara brza konekcija koja može da traje dugo, prenosi Avaz. Astrolozi ističu da ovaj par nema konkurenciju u Zodijaku jer su povezani na jako dubokom nivou.

Blizanci i Ribe

Iako bi neki rekli da je ovaj ljubavni spoj nemoguć, brojni primjeri iz prakse svjedoče o tome da oni mogu da ostvare jedan stabilan i dugoročan ljubavni odnos.

Oni su pravo oličenje izreke da se suprotnosti privlače. Kada je riječ o slaganju Riba i Blizanaca, iako su ovdje u pitanju dvije različite prirode to ne znači da među njima ne može doći do ljubavne privlačnosti jer ove osobe ni ne traže u ljubavi nekoga ko će biti isti kao što su oni sami, tačnije oni ne žele da u ljubavnoj vezi budu sa nekim ko će predstavljati njihovog klona.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR