Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Pet znakova da ste u društvu energetskih vampira

| Postavio/la: Ana Ašanin | Izvor: Nezavisne novine

Pet znakova da ste u društvu energetskih vampira Foto: Screenshot

Primjećujete da se osjećate letargično.

Obuzeo vas je osjećaj "svejednosti" i imate utisak da više nemate volje ni za čim. Ako isključimo depresiju kao faktor, onda je vrijeme da promijenite vaše okruženje.

Čak i ako na poslu koji radite bivate primorani da provodite vrijeme sa pojedinim ljudima sa kojima ne dijelite istu energetsku auru, makar to možete uraditi u privatnoj režiji i životu. Jednostavno toksične ljude amputirajte, a znak da ih imate u svojoj blizini su sljedeći simptomi:

1. Hvatate se u situaciji kada vam neko priča nešto, a misli vam lutaju na drugu stranu, osjećate se umorno, a tema vas uopšte ne zanima. Štaviše, poslije takvog razgovora osjećate jedino potrebu za krevetom.

2. Kada ste u društvu, obično se vaša tema nađe posljednja na listi, ako uopšte dođe na red. Vašem sagovorniku je bitno da iznese svoje životne događaje, vi ste nebitni, tako ćete se prazno osketiti i poslije razgovora.

3. Negativni ljudi koji sve gledaju s one najcrnje strane, istinski vam nijesu potrebi u okruženju. Čak i da jeste sve tako crno, nada i optimizam će vam dati volje da nastavite dalje.

4. Imate volju da se otuđite i postanete asocijalni. Ovo je alarm da vam okruženje ne prija i apel vašoj duši da upoznate neke nove ljude i pustite ih u život. Dajte šansu novim iskustvima, nijesu svi tako bezlični i dosadni.

5. Stalno ste meta kritika drugih. Lako vas je osuđivati jer se time hrane tuđi neuspjesi. U redu je da vam neko da pravi savjet u pravo vrijeme, ali konstantna osuda, jeste samo znak da treba da se sklonite i ne slušate više te prazne priče jer puni su vam već džepovi savjeta dušebrižnika.

Ostavi komentar

0/300