15 °

max 19 ° / min 15 °

Petak

18.10.

19° / 15°

Subota

19.10.

20° / 16°

Nedjelja

20.10.

20° / 12°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 11°

Utorak

22.10.

19° / 14°

Srijeda

23.10.

16° / 14°

Četvrtak

24.10.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vještačka inteligencija kaže da ovo fali Bred Pitu da bi bio savršen!

Izvor: EPA-EFE,SCREENSHOT

Mozaik

Tag VideoTag Gallery
Comments 0

Vještačka inteligencija kaže da ovo fali Bred Pitu da bi bio savršen!

Izvor: Zadovoljna.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Iako je premašio 60. godinu života, Bred Pit izgleda kao mladić ili barem muškarac više decenija mlađi. Svi su bili oduševljeni njegovim izgledom kada se prošle godine pojavio na finalu Vimbldona, a poznato je da je od stupanja u javni prostor svima bio "najsavršeniji muškarac" na svijetu.

Ipak, glumac nema "savršene proporcije lica", ako ćemo suditi po teoriji zlatnog presjeka, pa je pomoću vještačke inteligencije pokazano kako bi Bred izgledao da ima idealne crte lica.

Izduženo lice i četvrtasta vilica

Fotografija "savršenog Bred Pita" postala je viralna na TikToku i iako nesumnjivo izgleda markantno i privlačno, mnogi su u komentarima istakli da bi tako "idealan" izgubio na svom šarmu i postojećoj ljepoti koja je mnoge osvojila davnih dana.

Drugi su, sa druge strane, oduševljeni i pišu da "nijesu očekivali da slavni holivudski zavodnik može da bude još ljepši nego što već jeste".

Glavne razlike, kada se uporedi njegov lik sa idealnim crtama zlatnog presjeka i prirodan izgled, jesu izduženo lice i donja trećina, koja je dobila četvrtast oblik, u odnosu na njegov originalno zaobljen.

Šta je zlatni presjek?

Zlatni presjek je proporcija, geometrijski odnos dvije dužine. Nazvan je zlatnim upravo zato što stvara savršen sklad i ljepotu.

Zlatni presjek karakteriše matematička konstanta koju označavamo grčkim slovim Phi.

Prema zlatnom prejseku, rastojanje između očiju treba da bude oko 1.618 puta veće od njihove širine.

Slično tome, kada pogledate odnos između širine usta i raspona između očiju i usta, idealno bi trebalo da se pojavi ista proporcija – 1,618 prema 1.

@jacobedit28 What would Brad Pitt look like if he had a golden ratio face? #bradpitt #perfectface #fyp #goldenratioface #makeover #growup ♬ Originalton - Rammor

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR