15 °

max 19 ° / min 15 °

Petak

18.10.

19° / 15°

Subota

19.10.

20° / 16°

Nedjelja

20.10.

20° / 12°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 12°

Utorak

22.10.

19° / 14°

Srijeda

23.10.

16° / 14°

Četvrtak

24.10.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Godine su samo broj – Argentinka sa 60 godina umalo postala kandidatkinja za Mis univerzuma

Izvor: screenshot/X/LA NACION

Mozaik

Tag Gallery
Comments 0

Godine su samo broj – Argentinka sa 60 godina umalo postala kandidatkinja za Mis univerzuma

Izvor: RTS. AP

Autor: Antena M

  • Viber

Šezdesetogodišnjoj Alehandri Marisi Rodrigez prekinuti su snovi da postane najstarija takmičarka za Mis univerzum, nakon što nije prošla u posljednjoj večeri izbora za argentinsku kandidatkinju u tom takmičenju.

Bolnička pravnica je od ulaska u takmičenje za Mis Argentine osvojila srca obožavalaca i postala simbol borbe protiv starosne diskriminacije. Iako nije osvojila takmičenje, ponijela je titulu „najljepšeg lica“, jedne od nekoliko kategorija koje uključuju najbolju večernju toaletu, najbolji kupaći kostim i najelegantnija takmičarka.

Tokom takmičenja zahvalila je svima koji su slavili njen uspjeh u izboru za Mis Buenos Ajresa prošlog mjeseca. Njena pobjeda tamo, nakon što je Mis univerzuma uklonio dugogodišnju starosnu granicu, generisala je pažnju svjetskih medija koji su joj donijeli lokalnu slavu.

Od početnog pojavljivanja, pravnica iz grada La Plata, južno od Buenos Ajresa, vrlo brzo se uklopila u karavan Mis Argentine zajedno sa djevojkama više decenija mlađim od sebe i obećala obožavaocima da će pokazati da su godine zaista samo broj.

„Zbog toga što se meni desilo, mislim da su se otvorila vrata za mnoge ljude kojima nije bilo lako. Bila je ovo avantura i nisam imala nikakva očekivanja sem da privatim ovo kao izazov“, istakla je Alehandra Rodrigez.

Za dio takmičenja u kupaćim kostimima, Rodrigezova se odlučila za skromni jednodjelni kostim, a obožavaoci su je nagradili uzvicima i trubama.

Ipak, sudijama se više dopala Magali Beneham, 29-godišnja glumica i model iz Kordobe koja se odlučila za atraktivni plavi dvodjelni bikini i visoke potpetice.

Mlađa takmičarka pobijedila je u kategoriji „najbolji kupaći kostim“ i na kraju trijumfovala i postala Mis Argentina.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR