23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Adrijana Lima, Anđelina Džoli i Zdravko Čolić imaju nešto zajedničko; Sta horoskop otkriva o njima

Mozaik

Comments 0

Adrijana Lima, Anđelina Džoli i Zdravko Čolić imaju nešto zajedničko; Sta horoskop otkriva o njima

Izvor: Novosti.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Jednim od najomiljenijih znakova, rado viđenim u svakom društvu, upravlja hitri Merkur, planeta intelekta, logike, komunikacija, informacija, flerta..

Zato predstavnici oba pola plijene urođenim šarmom, duhovitošću i mladolikim izgledom. Prate modne trendove, vole sportski stil (omiljen detalj su im naočare za sunce).

Kao vazdušni znak, lako uspostavljaju prvi kontakt, prijatni, uvijek nasmijani, komunikativni, druželjubivi, svestrani.

Inteligentni, brzo misle, logički zaključuju, objektivni. Uvijek o svemu odlično informisani. Čak i kada ne traže informacije, one brzo stižu do njih (Merkur u Blizancima). Snalažljivi su, spretni, okretni. Imaju odlične reflekse i moć opažanja (Mars u Blizancima).

Radoznali, djetinjasti, prilagodljivi. Bez problema rade dvije do tri stvari istovremeno. Praktični. Brzo i lako uče, "gutaju" knjige, imaju dara za pisanje (Venera u Blizancima). Odlični vozači (taksisti), vole dobra kola, obožavaju putovanja. Ne mogu bez telefona. Vole kladionice.

Žena Blizanac je podložna čestim promjenama raspoloženja, kao neka ćudljiva djevojčica (Venera u Blizancima), čime umije da iritira okolinu. Međutim, to ne umanjuje njen šarm kojem je teško odoljeti.

Muškarac rođen u ovom vazdušnom znaku pravi je tip Petra Pana, vječiti dječak, i u osamdesetoj - pun mladalačkog duha i bistrog uma - upisuje kurs ili fakultet (Saturn u Blizancima).

Voli ljude, brzo stvara atmosferu povjerenja, zbog čega se u njegovom društvu osjećate prijatno.

Od njega uvijek možete da čujete i naučite nešto novo, jer je načitan, obaviješten, ima široko polje interesovanja, a je lišen sujete.

Često mijenjaju poslove ili rade dva istovremeno, tako da ih ništa ne može iznenaditi

Kao i grafički simbol ovog znaka (blizanci) imaju dva lica, jedno (vedro i komunikativno) koje pokazuju svijetu, dok se s drugim (koje naginje depresiji) suočavaju u svoja četiri zida.

Sa loše aspektovanim ličnim planetama u horoskopu (Sunce, Mjesec, Merkur, Venera ili Mars), do izražaja dolaze njihove mane: površni su, neodgovorni, prevrtljivi.

Mnogo toga započinju, ali ne završe, moć koncentracije im je oslabljena. Mentalni sadisti (loše aspektovan Mars u Blizancima).

Poslove često mijenjaju ili rade dva istovremeno, tako da ih ništa ne može iznenaditi.

Uvijek se snađu, puni su novih ideja. Sjajno plivaju u trgovini (od svega umiju da naprave novac), marketingu, odlične su zanatlije (manuelna spretnost), pisci, novinari, govornici, prevodioci, pjevači, glumci, TV voditelji, reditelji.

Zanimanja kao stvorena za njih su i programer, privatni preduzetnik, konobar, stilista, turistički vodič, matematičar, organizator, profesor (Merkur u Blizancima - umiju da prenesu znanje).

U ljubavi su radoznali, vole uzbuđenja i raznolikost. Od seksa im je važnija mentalna komunikacija sa partnerom (i prijatelj i ljubavnik).

POZNATE LIČNOSTI

SLAVNE žene rođene u znaku Blizanaca: Adriana Lima, Anđelina Džoli, Bruk Šilds, Džoan Kolins, Elizabet Harli, Helen Hant, Izabel Roselini, Kortni Lav, Merilin Monro, Naomi Kembel, Nikol Kidman, Isidora Dankan, Rada Đuričin, Biljana Ristić, Ljiljana Stjepanović, Jelisaveta Sablić, Bojana Maljević, Anica Dobra.

Slavni muškarci: Dante, Vagner, Verdi, Puškin, Tomas Man, Donald Tramp, Džoni Dep, Džon Kenedi, Džordž Majkl, Erol Flin, Klint Istvud, Kolin Farel, Morgan Frimen, Pol Makartni, princ Renije od Monaka, Stivi Vonder, Mića Orlović, Bekim Fehmiu, Dragan Džajić, Bata Živojinović,  Zdravko Čolić,koji danas proslavlja rođendan.

Slažu se sa Lavom, Blizancima, Vodolijom, Ovnom, Vagom, Strijelcem

 Muškarci često kriju emocionalnu nesigurnost, idu iz veze u vezu, jer se plaše napuštanja. Žena Blizanac brzo "skenira" mane i vrline onoga ko joj se dopadne, procjenjujući šta joj odgovara, a šta ne.

Muškarcu je teško da zadrži njenu pažnju, jer mora stalno da pronalazi nove načine da je zainteresuje za sebe. Kao roditelj, Blizanac lako razumije djecu, jer je i sam dijete u duši (Mjesec u Blizancima).

Na našem tijelu, ovaj znak vlada perifernim nervnim sistemom, grudnim košem i organima za disanje, plućima, bronhijama, kao i šakama, ramenim pojasom, ključnom kosti.

Osjetljivi su im i genitalni organi. Podložniji su povredama, pate od reumatskih ali i stomačnih tegoba na nervnoj bazi.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR