23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ovako je ni fotošop ne bi podmladio: Ali, jesu hirurzi u Turskoj

Izvor: screenshot/instagram/estemedistanbultr

Mozaik

Tag Gallery
Comments 0

Ovako je ni fotošop ne bi podmladio: Ali, jesu hirurzi u Turskoj

Izvor: zena.blic.rs

Autor: Antena M

  • Viber

"Naša ljupka pacijentkinja, gospođica Dilek, poslije 2 godine rinoplastike i blefaroplastike", stoji u opisu fotografije koja pokazuje kako je ova žena izgledala prije i poslije plastičnih operacija u jednoj poznatoj turskoj klinici u Istanbulu i rezultati su zadivljujući.

Preko 26.000 ljudi označilo je lajkom da su oduševljeni transformacijom Dilek, koja se podvrgla plastičnoj hirurgiji, odnosno operacijama nosa i kapaka i na novim fotografijama doslovno djeluje 20 godina mlađe, ili, kako su neki napisali u komentarima - "kao da je sama sebi ćerka".

Mnogi su u komentarima pisali da im ne izgleda realno i je nemoguće postići ovakve efekte, ali, ako uzmemo u obzir da se fotografije nalaze na zvaničnom profilu turske klinike na Instagramu, koji broji skoro 600.000 pratilaca, možemo zaključiti da su efekti estetske i plastične hirurgije dalekosežniji nego što na prvu loptu možemo da zamislimo.

Boja očiju drugačija?

Ono što su mnogi primijetili jesu i da se boja oči ove žene, takođe, promijenila i da više nisu braon, nego zelene boje, ali smo u komentarima saznali da su u pitanju kontaktna sočiva u boji.

Ipak, najveću transformaciju (uz botoks), načinile su dvije pomenute operacije - rinoplastika i blaferoplastika.

Šta je rinoplastika?

Operacija nosa ili rinoplastika je jedan od najsloženijih zahvata i veliki izazov na polju estetske medicine. Danas je rinoplastika u prvih pet najpopularnijih plastičnih operacija na svijetu. To nije iznenađujuće jer je nos taj koji određuje opšti izgled lica, pozicioniran je centralno i daje upečatljiv izgled osobi.

Šta je blaferoplastika?

Blefaroplastika je drugi naziv za hiruršku korekciju kapaka kojom se uklanja višak kože i masnog tkiva na kapcima, čime se postiže efekat otvorenih očiju.

Kako se vama čini "nova" gospođica Dilek?

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR