21 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Craft Fest Montenegro od 13. do 16. juna u Podgorici

Mozaik

Tag Gallery
Comments 0

Craft Fest Montenegro od 13. do 16. juna u Podgorici

Izvor: sponzorisani tekst

Autor: Antena M

  • Viber

Prvi festival kraft piva u Podgorici - Craft Fest Montenegro biće održan od 13. do 16. juna na Trgu nezavisnosti.

- Sa zadovoljstvom vas pozivamo na Craft Fest Montenegro - prvo okupljanje domaćih zanatskih pivara u glavnom gradu, koje obećava da će postati tradicionalno!

Ova manifestacija nije samo prilika za uživanje u izvrsnim pivskim kreacijama, već je i svojevrsna oda crnogorskom pivarstvu, privlačeći pažnju kako domaćih entuzijasta, tako i turista iz cijelog regiona - pozvali su iz Udruženja kraft pivara koji su i organizatori manifestacije.

U srcu ove pivske fešte naći će se deset proizvođača piva iz Crne Gore kao što su Paun, Podgoričko, Mammut, Akademija, Barba Niko, Bold i drugi, koji će s ponosom predstaviti preko 50 različitih vrsta piva, svako sa svojim jedinstvenim ukusom i karakterom.

- Craft Fest Montenegro neće biti samo mjesto gdje možete probati fantastična piva. On će biti i prvi festival "Kupujmo domaće", ističući važnost podrške domaćim proizvođačima i umjetnicima.

Naša ponuda će isključivo sadržati proizvode iz Crne Gore, a na bini će nastupati samo domaći izvođači, dodatno osnažujući našu lokalnu kulturu i identitet - saopšteno je.

Iz Udruženaj navode da zahvalnost dugujeu Sekretarijatu za kulturu grada Podgorice i Turističkoj organizaciji grada, koji su podržali organizaciju festivala.

Posebna zahvalnost ide i Ministarstvu ekonomskog razvoja kroz EU projekat Enterprise Europe Network - EEN, koje je prepoznalo važnost ovog proijekta za našu zemlju i podržalo organizaciju prvog Craft Fest Montenegro u Podgorici.

Pored njih, festival su podržali i Privredna komora Crne Gore kao i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

- Pridružite nam se na Trgu nezavisnosti, na platou između Narodne biblioteke i Skupštine Glavnog grada u Podgorici od 13. do 16. juna, od 12 do 24 sata, i budite dio ove pivske revolucije!

Ljubitelji dobrog piva imaće priliku da uživaju u najnovijim pivskim trendovima, okruženi prijatnom atmosferom i energijom koja je neprikosnovena - poručili su organizatori i dodaju da će ulaz na Craft fest Montenegro biti slobodan.

Kako biste bili i toku sa svim informacijama, možete pratiti i zvaničan Instagram nalog događaja.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR