21 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Telekom Electronic Beats u Podgorici!

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Telekom Electronic Beats u Podgorici!

Izvor: SPONZORISANO

Autor: Antena M

  • Viber

Obraćamo se mladima! Da li imate plan za ljeto? Festivali, elektronska muzika, provodi na spektakularnim lokacijama? 

Spremite se za 'Ljeto za pamćenje' i šerujte informaciju! Telekom kampanja je “on air”, sa 10.000 besplatnih muzičkih iskustava širom Evrope i u Crnoj Gori. 

Uskoro kreću nagradne igre, Crnogorski Telekom poklanja karte za neke od najatraktivnijih festivala i koncerata, a aktivacija će biti jednostavna – kroz Magenta Moments program, za korisnike Telekom ME aplikacije. 

Detaljnije informacije o aktivacijama za događaje biće dostupne uskoro, dok na crnogorskom primorju možete računati na nagradni program, koji donosi besplatne karte za avangardno muzičko iskustvo, Rubix Festival u Porto Montenegru. 

Breaking news: Telekom Electronic Beats u Podgorici! 

Priča nije zaključena, jer će kampanja 'Ljeto za pamćenje' u MNE izdanju, svoje veliko finale imati u Podgorici, u septembru. Telekom Electronic Beats, čuveni internacionalni muzički program Deutsche Telekoma, poslije duže pauze se vraća u Podgoricu, u formi žurke na otvorenom, sa hedlajnerima - svjetski poznatim imenima elektronske, tehno i deep house scene.

„Kampanja 'Ljeto za pamćenje' je orijentisana na mlade širom evropskog tržišta Deutsche Telekoma, a suština je u povezivanju kroz muziku i zabavu i dostupnosti muzičkih iskustava tokom 'ljetnje pauze'. Korisnici Crnogorskog Telekoma, na taj način, postaju dio evropske Gen Z ekipe, uključuju se i posjećuju ekskluzivne koncerte, pop-up događaje u organizaciji Telekom Electronic Beats, ali i neke od najboljih evropskih festivala, kao što je Lollapalooza u Berlinu. Želimo da svjetske kulturne i muzičke ritmove učinimo dostupnijim našim mladim, digitalnim 'super korisnicima' i kreiramo nevjerovatne uspomene, koje traju,” poručuju iz Telekoma. 

                                                                   ***

Deutsche Telekom je kampanju 'Ljeto za pamćenje' lansirao jedinstvenim događajem u 'Späti', kultnoj noćnoj prodavnici u živopisnoj berlinskoj četvrti Friedrichshain-Kreuzberg, u saradnji sa Telekom Electronic Beats i DJ HEARTSTRING, uz iznenadni nastup Sugababes. Vrhunac večeri bilo je predstavljanje  Sugababes i DJ HEARTSTRING ekskluzivnog remiksa pjesme 'Push The Button'.

 Connecting your world je u srcu brenda Deutsche Telekoma - vodeće evropske telekomunikacione kompanije, dok je aktuelna, ljetnja kampanja najnovije poglavlje u višegodišnjem programu Telekoma, koji je usmjeren na Generaciju Z, kroz koji ova kompanija pruža podršku mlađoj generaciji u povezivanju i kreiranju nezaboravnih iskustava.

Detaljnije informacije o događajima, koji su dio kampanje 'Ljeto za pamćenje', dostupne su na linku https://summerofjoy.electronicbeats.net/ .

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR