21 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sjajna završnica CIM Foruma sa Jelisavetom Sekom Sablić

Mozaik

Comments 0

Sjajna završnica CIM Foruma sa Jelisavetom Sekom Sablić

Izvor: Sponzorisani tekst

Autor: Antena M

  • Viber

Na CIM Forum došlo se srcem, a otišlo sa velikim osmijehom, za šta je posebno zadužena jedna i neponovljiva Jelisaveta Seka Sablić koja se na posljednjem panelu za ovu godinu, , u svom stilu osvrnula na važnost kulture i ulaganja u kulturu kao jednog od ključnog segmenta društva.

Tokom završnog dana organizovano je niz intersenatnih panela „Šta je nekad značio sat, a sada minut“ gdje su o komunikaciji govorile Aida Ramusović, Eleonora Albijanić, dimitrije Krnjajski i Ana Dedović, preko „Od anonimnosti do prepoznatljivosti na TV“ sa sjajnim panelistima Danilom Mašojevićem, Duškom Vučinić, zenitom Đozićem i Marijom Razić.

Da li su društvene mreže sjaj ili sjenka objasnile su gostima Nataša Kovačević Njezvanova i Brankica Raković. Na panel diskusiji o „Transformacija regiona: EU fondovi i Zapadni Balkan“ gdje su učestvovali Nataša Kraljević, Milan Vračar i Krešimir Budiša razgovaralo se o izvorima finansiranja kreiatvnih industrija uz podršku EU Fondova. U okviru segmenta Kreativna Crna Gora predstavili su se brojni panelisti u predivnom ambijentu kreativnog Hub-a, nekadašnjeg zatvora koji je renoviran upravo uz pomoć EU fondova.

O razvoju kreativnih industrija u Crnoj Gori govorii su Marija Sarap, Edin Jašarović i Janko Ljumović.

Etika i marketing i koji su glavni izazovi za kreativne industrije predstavio je fantastični Lazar Džamić, dok je o efektivnom liderstvu predavanje držao Srđan Vukčević „Blue Coach“.

Master class na temu „Tajna moć komunikacije i njeni učinci“ održao je dr sc Nikša Sviličić i kao i prethodne godine ostavio bez daha publiku. Medijski izazovi i govori mržnje u digitalnom dobu predstavili su Neđeljko Rudović, Draško Đuranović i Paula Petričević. Izuzetnu prezentaciju Logate-a na temu Inovacije i kreacije kroz primjere razvoja projekata održao je Ivica Tatar.

Popodnevne časove obilježili su smijeh i zabava uz Njuz net na temu „Satira u doba dezinformacija“, koju je dopunio poznati Dj Marko Nastić u okviru panela „Tehno koraci na Balkanu“. U istom duhu muzike nastupili su Bojana Vunturišević, Milica Fajgelj, Jelisaveta Mojsilović i Dejan Dedović Dedduh.

Na lejtnjoj pozornica uz finalni panel sa Jelisavetom Sekom Sabljić, dodijeljene su nagrade najkreativnijim i najboljim projektima u okviru segmenta CIM Awards.

Tri dana smijeha, zabave, poučnih tema i iskustava svih učesnika i gostiju učinili su da početak juna u Kotoru bude nezaboravan, pun emocija i utisaka i time ostavili prostor da se kreira i izmašta još bolje četvrto izdanje za 2025. godinu.

CIM Forum se i ove godine održao uz podršku Ministarstva kulture i medija, Opštine Kotor, Turističke organizacije Kotor, Kulturnog centra “Nikola Đurković”, British Council-a, Crnogorskog Telekoma i drugih partnerskih institucija i kompanija.
Vidimo se i sljedeće godine u Kotoru.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR