23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Evo kada ćemo Kejt Midlton vidjeti ponovo u javnosti

Izvor: EPA-EFE

Mozaik

Comments 0

Evo kada ćemo Kejt Midlton vidjeti ponovo u javnosti

Izvor: Blic.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Pojavljivanje Kejt Midlton na Vimbldonu u nedjelju oduševio je ljubitelje tenisa i kraljevske porodice, ali može proći neko vrijeme prije nego što ponovo vidimo princezu u javnosti.

Prema izvorima bliskim kraljevskoj porodici, princ Vilijam i princeza Kejt Midlton planiraju da veći dio ljeta provedu "ispod radara" u svom utočištu u Norfolku sada kada su princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis završili školu, a Kejt nastavlja sa preventivnom hemioterapijom. Svako pojavljivanje u javnosti dodatno iscrpi Kejt, a tako je bilo i sa Vimbldonom.

Iako Kensingtonska palata nije dala detalje o planovima porodice za ljeto, jedan kraljevski izvor je potvrdio da je porodica sada na "ljetnjem raspustu". Izvori bliski porodici kažu da, iako ovog ljeta neće putovati u inostranstvo dok Kejt prima terapiju, raduju se što će sljedećeg mjeseca posjetiti kralja Čarlsa i kraljicu Kamilu u Škotskoj.

Nedjeljno pojavljivanje na Vimbldonu vjerovatno je posljednji Kejtin zvanični angažman do kraja ove godine.

Princeza od Velsa oduševila je publiku na centralnom terenu kada je stigla u kraljevsku ložu sa princezom Šarlot. Devetogodišnjakinja je pratila svoju majku i Kejtinu sestru Pipu Midlton za poseban dan i s ponosom gledala kako njena majka dobija ovacije.

Kejtino pojavljivanje na Vimbldonu je tek drugi put da je viđena u javnosti od postavljanja dijagnoze raka. Pojavila se na događaju "Trooping the Colour", zvaničnoj kraljevoj rođendanskoj paradi u junu, i očigledno je bila odlučna da prisustvuje i Vimbldonu.

"Bilo je dva datuma koja je zaista željela da ispoštuje," kaže izvor blizak princezi. "Željela je da bude na 'Trooping' događaju kako bi podržala kralja i na Vimbldonu jer ide svake godine i to joj donosi veliku radost."

Kao kraljevski patron All England Lawn Tennis and Croquet Club-a od 2016. godine, Kejt je svake godine prisustvovala šampionatu. Iako nije mogla da prisustvuje ženskom finalu u subotu, izvori kažu da je bila "čvrsto riješena" da prisustvuje muškom finalu gde je Karlos Alkaraz pobijedio Novaka Đokovića u napetom finalu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR