15 °

max 19 ° / min 15 °

Petak

18.10.

19° / 15°

Subota

19.10.

20° / 16°

Nedjelja

20.10.

20° / 12°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 12°

Utorak

22.10.

19° / 14°

Srijeda

23.10.

16° / 14°

Četvrtak

24.10.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Prokletstvo serije Beverli Hils: Dvoje najdražih likova su umrli prerano, a ostale je snašla užasna sudbina

Izvor: screenshot/youtube,EPA, Instagram

Mozaik

Tag Gallery
Comments 0

Prokletstvo serije Beverli Hils: Dvoje najdražih likova su umrli prerano, a ostale je snašla užasna sudbina

Izvor: Nova S

Autor: Antena M

  • Viber

Vijest o smrti glumice Šenon Doerti koja je u 53. godini izgubila bitku s kancerom rastužila je fanove kultne serije iz devedesetih Beverli Hils. Šenon je prošle godine izjavila da je sve spremila za svoju sahranu i da se već oprostila sa prijateljima i majkom, ali ipak do samog kraja se nadala da će ozdraviti.

Društvene mreže preplavile su fotografije omiljenog televizijskog para iz serije Brende, koju je glumila Šenon, i Dilana, kojeg je glumio Luk Peri. Pored njihovih zajedničkih fotografija fanovi su pisali kako su njih dvoje napokon ponovo zajedno, a jezivu i tužnu sudbinsku podudarnost malo ko je primijetio.

Mnogi su se setili navodnog prokletstva serije Beverli Hils o kojem se priča godinama, naročito otkada su počele da se ređaju nedaće u životima glavnih glumaca.

Smrt Luka Perija

Foto: EPA

Uloga Dilana Mekeja, Perija je proslavila najviše kod ženske publike, a njegov lik postao je fenomen pop kulture, jednako kao i njegove kolege iz serije.

„Beverly Hills 90210’ osim slave i popularnosti, donijela mu je i uloge u brojnim drugim projektima poput „Bafi – ubica vampira“, „Peti element“, „Oz“ i „Riverdale“. U trenutku smrti Luk je doživljavao televizijsku renesansu svoje karijere uz „Riverdale“, ali i ulogu u filmskom hitu Kventina Tarantina „Once Upon a Time“.

Njegova porodica potvrdila je smrt nekoliko dana nakon što je doživio moždani udar kada je hospitalizovan i kada je proveo nekoliko dana u komi. Uz njega je u poslednjim trenucima bila vjerenica Vendi Medison Bauer, kao i djeca Džek i Sofi. Nakon njegove prerane smrti, producenti „Riverdale“ izjavili su da je Luk bio ‘očinska figura i mentor mladim glumcima, darežljiv i pun ljubavi i ljubaznosti prema svima’.

Šenon i borba sa rakom dojke

Foto: EPA

Šenon Doerti godinama se borila s rakom dojke, koji joj se 2019. u četvrtoj, terminalnoj fazi.
„Ne želim da se ponašam kao da umirem, ne želim da precrtavam stvari s popisa koje moram da uradim jer želim da se borim i da ostanem živa. Ljude često smatraju otpisanima kad dobiju dijagnozu četvrtog stadijuma kancera, kao da se podrazumijeva da nisu sposobni da rade, ali to nije istina. Željela bih da ljudi prestanu s takvim pretpostavkama i daju nam priliku da im dokažemo suprotno’, rekla je Šenon u jednom ranijem intervjuu.
Nekoliko godina kasnije, tačnije 2022. izjavila kako je već priremila odjeću za svoju sahranu. Ipak, do samog se kraja borila da pobijedi opasnu bolest.

Tori Speling – ljubavni i finansijski krah

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Tori Spelling (@torispelling)

Šenon i Luk svakako su imali najteže sudbine, dok se ostatak glumačke postave susreo s finansijskim poteškoćama i sukobima sa zakonom, višestrukim razvodima, bitkama za starateljstvo i teškim saobraćajnim nesrećama, ali i zdravstvenim problemima.
Tori Speling imala je velike finansijske probleme, iako je odrasla u bogatstvu i nakon očeve smrti (Aaron Spelinga) dobila nasljedstvo. Zajedno sa suprugom Dinom Mek Dermotom, s kojim je imala aferu dok je još bila u braku s prvim suprugom, zapala je u velike dugove koji traju od kad su stupili u brak.
S Dinom je u braku bila od 2006., a nedavno su otkrili da se razvode posle brojnih turbulencija i petoro djece.
Din je 2013. uhvaćen u preljubi, ali Tori je ipak odlučila da ostanu zajedno, a zatim je potražio pomoć u klinici za zavisnost o seksu.

Džejsonova zavisnost od alkohola

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели jason_priestley (@jason_priestley)

Džejson Prestli, koji je u seriji ‘Beverly Hills 90210’ glumio brata lika Šenon Doerti, još za vrijeme trajanja serije imao je problema s alkoholom.

Dženi je dugo skrivala zdravstvene probleme, Brajana je ostavila supruga

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Jennie 💛 (@jenniegarth)

Dženi Grat, popularna Keli iz serije, imala je zdravstvenih poteškoća koje je dugo krila od javnosti. Nije imala previše sreće u ljubavi pa je tako prošla kroz dva razvoda, a trenutno je u trećem braku s Dejvom Abramsom, za koga se udala 2015.

Brajan Ostin Grin, imao je problema sa starateljstvom nad sinom posle raskida veze s Vanesom Marsil. U braku s glumicom Megan Foks dobio je troje dece, a iako su se 2015. rastali, pomirili su se krajem iste godine. Par se ponovo razdvojio i konačno se razišao 2019. a trenutno su oboje u novim vezama.

Ian Ziring nije imao najsrećniji ljubavni život. Iza sebe ima dva propala braka, a od druge supruge Erin Lduvih, rastao se 2019., piše „Story.hr„

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR