15 °

max 19 ° / min 15 °

Petak

18.10.

19° / 15°

Subota

19.10.

20° / 16°

Nedjelja

20.10.

20° / 12°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 12°

Utorak

22.10.

19° / 14°

Srijeda

23.10.

16° / 14°

Četvrtak

24.10.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tri horoskopska znaka privlače bogatstvo: Sve će im ići od ruke

Mozaik

Comments 0

Tri horoskopska znaka privlače bogatstvo: Sve će im ići od ruke

Izvor: Magazin Novosti

Autor: Antena M

  • Viber

Svi bismo željeli da znamo trik za privlačenje bogatstva, a horoskop predviđa da će u tome uspjeti tri znaka Zodijaka, a uz pomoć Sunca u trigonu s Mjesecom.

Ova tri horoskopska znaka počinju da privlače bogatstvo od petka 19 jula.

Lav

Možda zato što smo u srcu sezone Lava, ili možda zato što to samo „osjećate“, ne možete se otarasiti osjećaja da vam se sprema nešto nevjerovatno, a to ima veze sa novcem i bogatstvom.

Imate Sunce u trigonu Mjesec da vam ispuni želje, pa zašto ne biste poželjeli veliko? Ovaj utorak će vam dati do znanja da ste magnet za pozitivnu energiju i da ste takođe neko ko tu energiju može da usmjeri na bilo koji način.

Budući da žudite za nekim od luksuznijih blaga koje postoji, osjećate da ste u redu da ih dobijete. Privlačite bogatstvo i ne samo to – znate šta da radite s njim kada ga dobijte. To nije puka slučajnost, rođeni ste da se razmećete svojim bogatstvom, a lijep dio je što ste voljni da podijelite sve što imate sa ljudima koje volite.

Vaga

Uvijek ste imali dobar način da zaradite novac, a takoće biti tokom današnjeg tranzita. Sunce u trigonu s Mjesecom otkrićete da 16. jul doprinosi vašem bankovnom računu i omogućava vam da se osjećate sigurno sa onim što imate.

Ne osjećate da vam bilo šta mnogo nedostaje, a bogatstvo koje privlačite je širokog spektra - nije isključivo finansijsko.

Imate način da privlačite zanimljive ljude i voljene vibracije. Sve vam danas donosi još više sreće i upućuje vas ka uspjehu, a to je nešto sa čime se možete nositi. Ovog petka osjećate se kao da ste kraljevi.

Vaš tanjir je pun, a vi ste do ušiju puni dobrim vibracijama i osjećanjem sigurnosti. I sve vam ide naruku i od ruke.

Strijelac

Postoji veoma dobar razlog zašto privlačite bogatstvo, a to je isključivo zato što ste dali do znanja ljudima da nijeste jeftini.

Ako vas neko traži, onda to ima cijenu i visok profesionalizam. Ukoliko je posrijedi ljubav, emocije poklanjate s radošću.

Karijera će vas odvesti do vašeg najvećeg potencijala.

Shvatili ste koliko vrijedite, a ono što prodajete dobiće svoju cijenu 19. jula 2024. Privlačite bogatstvo i obilje tokom Sunčevog trigona s Mjesecom, a vi znate u čemu ste najbolji i ne pristajate na manje od onoga što zaslužujete.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR