23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ovo su slabe tačke horoskopskih znakova

Izvor: Pixabay-ilustracija

Mozaik

Comments 0

Ovo su slabe tačke horoskopskih znakova

Izvor: Magazin Novosti

Autor: Antena M

  • Viber

Svaki horoskopski znak ima svoju taktiku zavođenja, ali i način na koji želi da bude osvojen.

Ovan

Ovaj vatreni znak ne voli da gubi vrijeme, a to važi i za zavođenje. Ništa ne uzbuđuje Ovna više od direktnih poteza. Zato budite iskreni koliko god možete. Ovdje nema potrebe za impresivnim večerama u restoranu, Ovnovi će biti više impresionirani kada čuju tačno ono što želite od njih.

Bik

Bika uzbuđuju hrana, masaže i priroda. Kako biste privukli ovaj horoskopski znak, pozovite ga na osamljeno planinarenje nakon čega slijedi senzualna masaža uz dodatke poput vina i voća. Bik će biti u raju i odmah će pasti na vas.

Blizanci

Najveći afrodizijaci Zodijaka obožavaju spontane razgovore. S Blizancima podijelite svoje snove uz piće, zatim idite u karaoke bar samo kako biste se ljubili. Dosada je njihov najveći neprijatelj, pa ih za to držite u neizvjesnosti i pratiće vas bilo gdje.

Rak

Rakovi vole da uživaju. Razmislite o večeri s puno vina, mračnom bioskopu u kojem se možete dodirivati. Što više vremena provodite sa Rakovima osamljeni, oni će vam se svaki put vraćati, prenosi "Ženski magazin".

Lav

Lavovi vole da pokazuju svoju seksepilnost i da otkriju istu kod svog partnera. Lavovi voli da budu u centru pažnje i zato vole da imaju nekoga ko se ne boji da se istakne iz gomile – naravno, uz to da im ne otme svu pažnju.

Djevica

Kontrola pokreće Djevicu svaki put. Takođe, one vole da se pred partnerom osjećaju toliko prijatno da mogu reći naglas šta žele, a onda to i dobiju. To je san svake Djevice. Zato im prepustite da isplaniraju prvi sastanak.

Vaga

Vage vole umne igre. Psihološki obrti i preokreti ih pokreću – kao i potencijalni udvarači s velikim idejama. Preskočite večeru i bioskop u korist nečeg zanimljivog i nepredvidivog. Jednom kada pokrenete Vagin mozak, nagradiće vas.

Škorpija

Škorpije su najseksualniji znak Zodijaka, kao i najnastraniji i najmračniji znak. Da biste zaveli Škorpiju, zaronite u nepoznato i riskirajte. Šaljite im fotografije i poruke na raskošan način, budite dvosmisleni i dodajte nježan ugriz tokom poljupca za maksimalan užitak.

Strijelac

Strijelca uzbuđuju putovanja, tajanstvena mjesta. A vole i moć. Da biste privukli ovaj znak, morate da budete odlučni. Odvedite svog Strijelca u novi internacionalni restoran ili na strani film. I budite jasni šta želite – koliko god to bilo rizično.

Jarac

Jarčevi su najodaniji od svih znakova Zodijaka i ništa ih ne privlači tako jako kao postojani flert. Naglasite svaki poljubac, svaki dodir. Više ih pali suzdržanost i umjerenost nego pokazivanje svih karata. Kako biste zadržali pažnju ovog znaka, ljubite se sa Jarcem u odjeći dokle god oboje više ne možete da izdržite.

Vodolija

Uzbuđeni svim neobičnim, Vodolije vole nove stvari. Sve što je status quo je „ne“ za ovaj horoskopski znak, stoga im ponudite nešto za što nikad nijesu čuli i poželjeće vas uvijek iznova. 

Ribe

Ovaj znak pali intenzivno, romantično povezivanje. Pokušajte čitati poeziju naglas u krevetu. Preskočite neobavezne razgovore s Ribama i krenite da pričate o velikim stvarima na prvom sastanku. A da stvari ostanu senzualne, sjedite s iste strane stola za vrijeme večere.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR