23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Koncert na vodi Vlada Georgieva 27. jula

Mozaik

Comments 3

Koncert na vodi Vlada Georgieva 27. jula

Izvor: SPONZORISANO

Autor: Antena M

  • Viber

Spektakularni „Koncert na vodi 2“ Vlada Georgieva biće održan u gradskoj luci Škver u Herceg Novom, 27. jula sa početkom u 21 čas. Koncert, koji predstavlja jedinstveni događaj u Evropi, održava se u saradnji sa kompanijom MTEL Crna Gora.

Koncert na vodi, priprema preko 200 profesionalaca iz oblasti muzičke industrije, a ovo će biti po mnogo čemu jedinstveno iskustvo, imajući u vidu da je ovo prvi koncert u svijetu koji će biti snimljen u 8k rezoluciji ikada.

-Prije tačno 20 godina Vlado Georgiev održao je koncert na vodi u gradskoj luci u Herceg Novom, gdje je na više desetina hiljada građana prisustvovalo spektaklu. Publika je još 2004. godine imala priliku da uživa u vanserijskom spektaklu, i to sa brodova i čamaca, zbog čega je ovaj koncert jedinstven i originalan. Sada se navršava 20 godina od  koncerta, kao i logičan nastavak karijere u tom smislu. „Koncert na vodi 2“ će biti najfinija selekcija Vladovih hitova koje je objavio u međuvremenu, ali svakako i pjesama sa prvih albuma, koje su ga lansirale u sam vrh regionalne muzičke scene – navode iz organizacije.

Karte se mogu kupiti putem platforme www.ddtickets.rs  ali i u svim poslovnicama kompanije MTEL. Takođe, kompanija MTEL pripremila je brojne povoljnosti u susret spektakularnom koncertu. Svi novi korisnici koji sklope  novi kablovski ugovor u poslovnici u Herceg Novom, gradu gdje se koncert održava, MTEL daje na poklon dva mobilna telefona i dvije karte za „Koncert na vodi 2“ (ugovori se odnose na BOX 4 pakete, BOX 4.1, 4.2, 4.3). Takođe, svi mobilni korisnici koji u Herceg Novom zaključe postpaid ugovor dobiće na poklon 100gb interneta koji mogu da koriste do kraja ove godine kao i kartu za koncert, dok će karta za koncert na poklon  obradovati i prepaid korisnike koji dopune račun u hercegnovskoj poslovnici sa 20 i više eura.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

miki

Citao sam da mu je zabranjen ulazak u CRNU GORU ali nema do kada što znači trajno kada nije oročeno i to treba poštovati.

Rosa Luksemburg

I? Zaboravili ste napisat da ce pjevati " Tamo daleko". Tako da cu taj dan iz HN poc na Cetinje. Da to ne slusam.