23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi filmovi u Cineplexxu: Poklanjamo karte

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Novi filmovi u Cineplexxu: Poklanjamo karte

Autor: Antena M

  • Viber

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Big Fashion naći će se novi filmovi.

Antena M i Cineplexx vam poklanjaju 2x2 karte.

Pošaljite mejl sa vašim imenom i prezimenom na [email protected].

U nastavku pogledajte trejlere: 

DEDPUL I VULVERIN

Na radost svih Marvelovih fanova, na naša bioskopska platna stiglo je dugo iščekivano filmsko ostvarenje Dedpul i Vulverin, sa Rajanom Rejnoldsom i Hjuom Džekmanom u glavnim ulogama.

Nakon šest godina pauze Marvelov filmski univerzum lansirao je među svjetske fanove franšize jednog od svojih omiljenih junaka, Dedpula. Spajajući ga i u priči i u samom naslovu filma sa najpoznatijim članom superherojskog tima X-Men, Vulverinom, njih dvojica ujedinju se u namjeri da spasu svijet. U novom filmu Vejd, odnosno Dedpul, mora da pronađe način da spasi svoj svijet i za pomoć se obraća Loganu, koji se predao tuzi i alkoholu nakon što je i sam sve izgubio i nema volje da bude Vulverin.

Žanr: komedija, akcija, naučna fantastika

PAS I MAČKA

- Monika je vlasnica poznate mačke influenserke po imenu Diva. Džek je lopov čiji je posljednji ukradeni ulov, ogromni, neprocjenjivi rubin, slučajno progutao Čiči, pas lutalica. Nesrećnim sticajem okolnosti, Monika i Džek se razdvajaju sa svojim ljubimcima dok lete ka nepoznatoj lokaciji...

Žanr: animirani

MUZIČKI SPEKTAKL

BLACKPINK Born Pink: Svjetska turneja dolazi na veliko platno!

Film prikazuje ikonični Hanok set koji je hipnotisao kako obožavatelje tako i medije, ističući neviđeni produkcijski opseg. Gledaoci će biti svjedoci ekskluzivnih verzija hitova BLACKPINK, posebno aranžiranih za ovaj koncert, uz uzbudljive nastupe iz Gocheok Domea u Seulu i snimke sa drugih lokacija širom svijeta tokom njihove globalne turneje. Ova prva K-POP ženska grupa koja je dosegnula ovakav nivo svjetske slave, donosi svoju neumornu energiju na veliko platno, obilježavajući svoj jedinstveni put kroz muzičku industriju. Ovaj film nije samo retrospektiva njihovih najvećih hitova, već i intimni pogled iza scene, otkrivajući emocije i pripreme koje su bile potrebne za ovu monumentalnu turneju.

Žanr: koncert live, muzički film

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR