23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U kom horoskopskom znaku vam je Mjesec? Otkrijte i saznajte šta vam se krije u podsvijesti

Izvor: Pixabay-ilustracija

Mozaik

Comments 0

U kom horoskopskom znaku vam je Mjesec? Otkrijte i saznajte šta vam se krije u podsvijesti

Izvor: sensa.hr

Autor: Antena M

  • Viber

Mjesec predstavlja dubinu naše podsvijesti i unutrašnji glas koji ne smijemo zanemariti – dok je Sunce naš krajnji cilj.

Mjesec je put kojim idemo ka njemu. Ističe ono što čini srž našeg postojanja, označava oblasti našeg najdubljeg bića i mjesto gdje smo najranjiviji, ali i najbliži našem pravom „ja“.

1. Mjesec u Ovnu

Osoba će biti puna energije, entuzijazma i strasti. Impulsivnost i brzopletost mogu biti izraženi. Sklonost da se bori za svoje ciljeve i izražava svoja osjećanja bez mnogo razmišljanja. Može se naglasiti potreba za nezavisnošću i autonomijom.

2. Mjesec u Biku

Osoba će tražiti sigurnost, udobnost i stabilnost. Osjećanja će biti duboka i čvrsta, ali se mogu polako mijenjati. Sklonost uživanju u senzualnim zadovoljstvima kao što su hrana, muzika i udobnost. Može se istaći značaj materijalne sigurnosti i imovine.

3. Mjesec u Blizancima

Osoba će biti komunikativna, radoznala i brzo razmišlja. Emocije se mogu mijenjati brzo i često. Sklonost da budete društveni, razgovarate i stvarate veze sa drugima. Potreba za intelektualnom stimulacijom i raznovrsnošću u životu.

4. Mjesec u Raku

Osjećanja su duboka, nježna i zaštitnička. Naglasak je na porodici, domu i emocionalnoj povezanosti. Sklonost nostalgiji i vezanosti za prošlost. Potreba za sigurnošću i emocionalnom podrškom.

5. Mjesec u Lavu

Emocije su izražene, dramatične i žive. Osoba traži priznanje, pažnju i afirmaciju. Sklonost kreativnosti, samoizražavanju i vođenju drugih. Potreba za ljubavlju i jak osjećaj ponosa.

6. Mjesec u Djevici

Emocije su kontrolisane, analitičke i orijentisane na rješavanje problema. Sklonost organizaciji, redu i savršenstvu. Potreba za brigom o drugima i poboljšanjem životne sredine. Osjećaj ispunjenosti dolazi kroz rad i služenje drugima.

7. Mjesec u Vagi

Emocije su uravnotežene, ljubazne i sklonije harmoniji. Osoba traži harmonične odnose i estetsku ljepotu. Sklonost kompromisu i izbjegavanju sukoba. Potreba za ljubavlju i ravnoteža između sopstvenih i potreba drugih.

8. Mjesec u Škorpiji

Emocije su duboke, intenzivne i transformativne. Osoba je strastvena, moćna i intrigantna. Sklonost istraživanju tajni i dubina uma. Potreba za emocionalnim ispunjenjem kroz intimnost i transformaciju.

9. Mjesec u Strijelcu

Emocije su slobodne, entuzijastične i optimistične. Sklonost avanturama, putovanjima i istraživanju novih ideja. Potreba za slobodom i proširenjem horizonta. Osećaj ispunjenosti dolazi kroz duhovni rast i ostvarenje.

10. Mjesec u Jarcu

Emocije su ozbiljne, ambiciozne i disciplinovane. Osoba traži sigurnost i postizanje dugoročnih ciljeva. Sklonost ka odgovornosti, poštovanje tradicije i društvenog statusa. Potreba za priznanjem i postizanjem ličnog uspjeha.

11. Mjesec u Vodoliji

Emocije su originalne, nekonvencionalne i humanitarne. Osoba je inovativna, progresivna i društveno angažovana. Sklonost razmišljanju izvan okvira i stvaranju promjena. Potreba za slobodom i pripadnost zajednici.

12. Mjesec u Ribama

Emocije su suptilne, intuitivne i saosjećajne. Sklonost snovima, mašti i umjetnosti. Potreba za povezivanjem sa višim svjetovima i duhovnim dimenzijama. Osećaj ispunjenosti dolazi kroz empatiju i služenje drugima. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR