17 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

20.09.

23° / 15°

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Portonovi slavi peti rođendan – adresa za uživanje tokom čitave godine

Izvor: Portonovi

Mozaik

Tag Gallery
Comments 1

Portonovi slavi peti rođendan – adresa za uživanje tokom čitave godine

Izvor: Sponzorisano

Autor: Antena M

  • Viber

Portonovi rizort je od svog otvaranja 2019. godine promijenio izgled crnogorskog tržišta nekretnina i luksuznog života. Postavljeni su novi standardi usluge koje gosti očekuju od rizorta sa pet zvjezdica, ali i Crne Gore kao destinacije.

Od luksuznih nekretnina, moderne marine, vrhunskih wellness i fitnes objekata do atraktivnih restorana sa ponudom različitih svjetskih kuhinja i ekskluzivnih butika, svaki dio Portonovog je osmišljen tako da nudi izuzetan stil života. Portonovi nudi sadržaje svjetske klase koji zadovoljavaju različite potrebe kako stanovnika, tako i gostiju i posjetilaca.

Jedna od omiljenih lokacija mnogih gostiju i ovog ljeta je Rockfish restoran u okviru Portonovi Beach Club-a čiji šef kuhinje na tanjirima vješto spaja ukuse Mediterana i Azije.

Za sve gurmane i ljubitelje dobre kuhinje tu si i Romeo&Juliet koji nudi savršene italijanske specijalitete. Perla Square Portonovi i njihov odličan švedski sto izbor je većine gostiju za doručak. Restoran Square kombinuje jedinstvene ukuse Bliskog Istoka i zapadnog Mediterana, Maison du Monde postao je prepoznat po njihovom savršenom izboru poke činija. NOA je odličan „Asian fusion“ restoran, a za sve ljubitelje slatkog, tu je nezaobilazna gelateria GODO. 

Tu je od skoro i Malo Ribarsko Selo gdje možete probati najfinije morske i mesne specijalitete, Kafeterija za sve ljubitelje kafe i C.R.E.A.M. za one koji obožavaju palačinke I smutije.

Butik Olympus, luksuzni multi-brend butik, proširio je svoju ponudu i otvorio butik i u One&Only Portonovi rizortu. Pored Olympusa, ljubitelji mode u Portonovom pronaći će i druge ekskluzivne butike kao što su  MC2 Saint Barth Tenero Fashion, zastupnik i distributer modnih brendova Antonelli, Pollini, MC2 Saint Barth, Fratelli Rossetti, Doucal's, Inch2, Barrett, Herno i drugih. Prego Fashion, sa izborom visokokvalitetnih italijanskih brendova sa krojenim komadima - dominantno ležerna elegancija. Tyche, multi-brend butik, sa izborom grčkih brendova, Aqua, brend čije su zaštitni znak su mornarske pruge i mornarsko plava boja, Optika Novi Monokl nudi izbor naočara svjetski poznatih brendova kao što su Dior, Prada, Dita, Ray Ban, Celine, Givenchy, Tom Ford, Persol , Fendi i drugi.

U Portonovom se nalazi i salon ljepote - Beautilicious Unisex Salon Look by Violeta, vodeći brend na crnogorskom tržištu koji klijentima nudi najviši nivo usluge.

Pored fantastične ponude butika i restorana, u Portonovom se nalazi i sve što vam može biti potrebno - Idea Gourmet supermarket, Hipotekarna banka, apoteka Maxima, hemijska čistiona Polar Clean, Tabacco shop, klinika Ars Medica, vrtić i škola Boka School International, Portonovi Training Studio, salon namještaja Eichholtz, Enterprise rent-a-car, Adriatic boat za organizaciju transfera, tura i čartera, MRM za sve usluge luksuznog jahting servisa.

Bezbjednost i privatnost su glavni prioriteti Portonovog. Rizort posjeduje napredne sigurnosne sisteme i 24-časovni nadzor, omogućavajući svim stanovnicima da se osjećaju bezbjedno.

Izvor: Portonovi

Koncerti koje ne smijete propustiti ovog ljeta

Važan jubilej u ovom rizortu proslaviće i koncertom Tijane Bogićević koji je najavljen za subotu, 10. avgust na Marina trgu u Portonovom.

Pop pjevačica poznata je po sjajnim evrovizijskim nastupima i publika će sigurno biti više nego oduševljena njenim maestralnim izvođenjem hitova kao što su „Bezuslovno“, „Hajde onda ništa“, „Širina“, kao i brojnih drugih.

Rock opera, uzbudljiv spoj rok muzike i opere publika će biti u prilici da vidi na Marina trgu 17. avgusta.

U ovoj jedinstvenoj kombinaciji muzičkih žanrova – roka, džeza i opere – članovi Novosadskog big benda, kao i vokalni solisti, zajedno sa orkestrom opere predstavljaju neponovljiv koncertni program.

Ulaz na koncerte je slobodan za sve posjetioce.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

Pogledajte ovu ljepotu i sta ovo znaci na turistickoj mapi Crne Gore, I ne samo ovo , porto Montenegro ,Lustica bay ,Lazure i jos mnogo toga. Sve je to zasluga Mila Djukanovica koji je imao viziju razvoja Crnogorske obale da danas mozemo biti ponosni i prepoznati u svijetu.