18 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

20.09.

23° / 15°

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pripadnici ovih horoskopskih znakova se smatraju najboljim očevima

Izvor: Pixabay-ilustracija

Mozaik

Comments 0

Pripadnici ovih horoskopskih znakova se smatraju najboljim očevima

Izvor: Magazin Novosti

Autor: Antena M

  • Viber

Ko su, prema horoskopu, očevi koji imaju najbolje osobine koje su nužne za podizanje srećnog djeteta.

Bik

Prvi zemljani znak zodijaka, Bik, biće divan otac. Brižni i velikodušni, Bikovi uvijek žele da njihova djeca budu dobro nahranjena i da uvijek u svemu dobijaju najbolje.

Pod vladavinom Venere, planete ljubavi i novca, ovaj znak obezbjeđuje svojoj djeci sve što im je potrebno. Njihova uporna i tvrdoglava priroda pomaže im da nauče djecu da se nose sa odbacivanjem i prevaziđu teškoće.

Jarac

Posljednji od zemaljskih znakova, Jarac, je strog, ali pošten otac. Pod vladavinom Saturna, planete discipline, Jarčevi uče svoju djecu važnosti poštovanja pravila i održavanja ispravnog načina života. To ih čini prisutnim i iskrenim roditeljima.

Jarčevi se staraju da njihova djeca postave sebi visoke ciljeve i naporno rade da ih ostvare. Marljivost i naporan rad ovog kardinalnog znaka čine ih jednim od najboljih roditelja u zodijaku.

Djevica

Ovaj promjenljivi zemljani znak poznat je po svom perfekcionizmu. Djevice su orijentisane na detalje i obraćaju veliku pažnju na sve što im je važno.

Njihova pouzdanost, inteligencija i briga za sveobuhvatan razvoj djeteta čine ih odličnim roditeljima. Pod vladavinom Merkura, planete komunikacije, Djevice imaju odlične vještine zapažanja, što im pomaže u podizanju djece.

Rak

Poslije zemljanih znakova, sljedeći na listi najboljih roditelja je vodeni znak Rak. Sentimentalni po prirodi, Rakovima vlada Mjesec, što im daje visoku emocionalnu inteligenciju. Brižni i posvećeni porodici, Rakovi stvaraju atmosferu punu ljubavi za svoju djecu.

Tate Rakovi često postaju najbolji prijatelji svoje djece, pružajući im neophodnu podršku i razumijevanje.

Škorpija

Posljednji znak na ovoj listi je strastven, intuitivan i emocionalno razvijen vodeni znak Škorpija. Iako nije najočigledniji izbor za titulu najboljeg oca, njihova posvećenost, odanost i inteligencija ih svakako kvalifikuje.

Škorpije uče svoju djecu da razumiju surovu životnu stvarnost, da preuzmu odgovornost i žive u potpunosti. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR