23 °

max 23 ° / min 14 °

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

22° / 16°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

24° / 15°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rijana gošća na Karnevalu na Barbadosu

Izvor: EPA-EFE

Mozaik

Tag VideoTag Gallery
Comments 0

Rijana gošća na Karnevalu na Barbadosu

Autor: Antena M

  • Viber

Rijana je i ove godine bila gošća Karnevala na Barbadosu, festivalu muzike, umjetnosti, hrane i kulture ove ostrvske zemlje gdje je rođena. Čuvena Riri bila je više puta zvijezda manifestacije, a evo u kakvom maniru je protekao njen ovogodišpnji nastup.

Rijana se na karnevalu koji se smatra najznačajnijom manifestacijom na Karibima pojavila u društvu naoružanih muškaraca, njen dolazak je pokrenuo pravu buru, a kostim na njoj je čak i prevazišao očekivanja.

Slike i snimci sa karnevala su brzo preplavili društvene mreže, a fanovi uglavnom reaguju veoma pozitivno pa ističu da je Rijana prelijepa.

Muzička zvijezda koja je pravi ambasador svoje zemlje, nastupila je juče na karnevalu, pretposljednjeg dana manifestacije koja je počela 31. jula.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели M U V A (@badgalfentyluna)

Rijane na čuvenoj fešti nije bilo pet godina, a njen nastup je za mnoge bio deža vi jer ih je podsjetila na svoja pojavljivanja od prethodnih godina. 

Slavna pjevačica nedavno je negirala glasine da je u drugom stanju.

Rijana (36) sa partnerom A$AP Rokijem (35) ima sinove RZA (2) i Riota koji se rodio prije skoro godinu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Selecta Charts 🎵 (@selectacharts)


U intervjuu za Entertainment Tonight u junu ove godine izjavila je sljedeće: "Nisam trudna ako se to pitate. Definitivno bih voljela da imam još djece. Nadam se, da. Pogledajte kako je ispalo", aludirajući na isksustvo sa svojom djecom. Napomenula je i da ne bi voljela da bude jedina djevojka u svojoj porodici.

Rijanu već neko vrijeme prate glasine da je u drugom stanju, treći put. Sumnje budi jer neretko širokom odjećom prekriva stomak, kao što je učinila nedavno u Njujorku. "Nosi bundu u junu? Da li je trudna?", "Prilično sam sigurna da širokom odjećom prikriva trudnoću", komentarisalo se na Instagramu.

Podsjetimo, prije nego što je objavila vest o drugog trudnoći, Rijana je forsirala sličan stil odijevanja, sa akcentom na široj odjeći preko stomaka. Međutim, zna se da ona obožava trend oversajz garderobe, pa što bi mogao da bude razlog za ovakve njen stajlinge.

Da je trudna drugi put, saopštila je na Superboulu u Arizoni 2023. "O čemu li sam razmišljala?", rekla je u šali za britanski Vogue pred nastup.

Čuvena Riri je sina RZA rodila u maju 2022.  "Znate šta je vaše tijelo upravo uradilo. Imate osećaj da je sve moguće", rekla je o tom iskustvu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR