16 °

max 24 ° / min 15 °

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 16°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

20° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kažu da je tajna Kejt Midlton botoks bez igle: Evo o kakvom se preparatu radi

Izvor: EPA-EFE

Mozaik

Comments 0

Kažu da je tajna Kejt Midlton botoks bez igle: Evo o kakvom se preparatu radi

Izvor: žena.blic.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Svijet je opsjednut izgledom Kejt Midlton. Kako se oblači, kakva joj je kosa, kako nema bore. Isto se dogodilo i kada se pojavila na Vimbldonu. Dodatnu radoznalost podstiče činjenica da se bori s najtežom bolešću, a i sada izgleda božanstveno.

Navodno, Kejt Midlton koristi preparat koji na prirodnoj bazi vrlo djelotvorno zaglađuje kožu, a njegov glavni sastojak je spilantol, anestetik koji opušta mišiće i smanjuje bore.

Da li je ili nije pribjegla hirurškom zahvatu - bilo je glavno pitanje kada se, nakon mejseci odsustva iz javnosti zbog borbe s rakom, 15. jula princeza od Velsa pojavila na najslavnijem balkonu na svijetu prilikom proslave Trooping the Colour, a zatim i na finalu Vimbldona, kada su mnogi na društvenim mrežama njen lijep izgled smatrali posledicom fejsliftinga. No, navodno Kejt nije pobornica estetskih zahvata, a za zategnutiju kožu lica koristi biotulin.

Biotulin je prioroni serum kojim se postiže efekat identičan onom koji će vam obezbijediti injekcije botoksa. Sve što je potrebno jeste da se nanese jedna pumpica gela na lice i vrat i postići ćete rezultate baš kao pod dejstvom botoksa, a da vas igla nije ni takla.

Oni koji su ga koristili kažu da su efekti vidljivi već nakon sat, a mogu da traju cio dan. Međutim, ako ovaj proizvod koristite svakodnevno trideset dana, dubina vaših bora će se smanjiti i koža će biti glatka i zategnuta. Cijena jedne bočice je oko 60 dolara.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR