15 °

max 24 ° / min 15 °

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

21° / 16°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ona je nova mis Amerike i nikada ne biste pogodili čime se bavi

Izvor: screenshot/youtube

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Ona je nova mis Amerike i nikada ne biste pogodili čime se bavi

Izvor: žena.blic.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Alma Kuper iz Mičigena je nova Miss Sjedinjenih Američkih Država. Poslije šokantnog povlačenja pobjednice iz 2023. postala je treća žena koja je ove godine osvojila titulu. Međutim, ovaj događaj je obilježen kontroverzom s obzirom na to da Alma radi kao oficir u vojsci.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Becky Minger (@beckymingermua)

Alma Kuper ima 22 godine, magistrirala je nauku o podacima na Univerzitetu Stanford i pobijedila je 50 drugih takmičarki. Prva i druga pratilja bili su Konor Peri iz Kentakija i Danika Kristoferson iz Oklahome.

"Kao ćerka radnika migranata, ponosne Afrikanke iz Latinske Amerike i oficira vojske Sjedinjenih Država, živim američki san", rekla je ova ljepotica i dodala:

"Ako su me nešto naučili moj život i moja majka, to je da vaše okolnosti nikada ne određuju vašu sudbinu: možete učiniti uspjeh dostupnim kroz zahtjevnu izuzetnost".

Krunisala ju je prethodna misica Savana Gankievicz sa Havaja, koja je naslijedila tijaru u maju nakon što je Noelia Voigt iz Jute odstupila u veoma kontroverznim okolnostima.

Televizijski događaj izbora za mis zaokružio je tromjesečne turbulencije za organizatore izbora izazvane Voigtovom iznenađujućom ostavkom i ostavkom tada vladajuće Mis tinejdžerke SAD, Ume Sofie Srivastave iz Nju Džersija, samo nekoliko dana kasnije. U emisiji nije bilo eksplicitnih referenci na kontroverzu, iako je Gankievicz svoj neočekivani tromjesečni boravak kao Mis SAD opisala kao "najjedinstveniju vladavinu u istoriji".

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели United States Army (@usarmy)

Objavljujući svoju odluku putem "Instagrama" u maju, Voigt je svoju ostavku pripisala razlozima mentalnog zdravlja. Međutim, korisnici društvenih mreža brzo su primijetili da je u prvom slovu od prvih 11 rečenica njene objave pisalo "Ja sam ućutkana".

Njeno pismo o ostavci, koje je kasnije dobio CNN, navodi navodna kašnjenja u primanju nagrada i "toksično radno okruženje" koje je "u najboljem slučaju loše upravljanje, a u najgorem maltretiranje i uznemiravanje". Tvrdila je i da je bila seksualno uznemiravan tokom javnog nastupa zbog neuspjeha organizacije Mis SAD da obezbedi "efikasnu pomoćnicu".

Organizatori i matična kompanija izbora, Organizacija Miss Universe, nisu odgovorili na zahtjeve CNN-a za komentar.

pogledajte

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR