16 °

max 22 ° / min 16 °

Srijeda

25.09.

22° / 16°

Četvrtak

26.09.

24° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

23° / 12°

Ponedjeljak

30.09.

21° / 10°

Utorak

01.10.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Italijani su čuli gdje Madona želi da slavi 66. rođendan i kipte od bijesa

Izvor: screenshot/instagram/Madonna

Mozaik

Comments 0

Italijani su čuli gdje Madona želi da slavi 66. rođendan i kipte od bijesa

Izvor: žena.blic.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Madona se sprema da 16. avgusta proslavi 66. rođendan. Želja joj je da zabavu upriliči na posebnoj lokaciji, što nije po volji Italijana koji burno reaguju na zahtjev pop kraljice.

Madona želi da slavi rođendan na drevnim ruševinama Pompeje, planira da na zabavu pozove 500 gostiju i da se svi dobro provedu u istorijskom ambijentu Teatra Grande, piše Mirror.

Još nije zvanično potvrđeno da će do toga i doći, ali je gradonačelnik Pompeje poželio dobrodošlicu muzičkoj zvijezdi koja je već stigla u Italiju.

Italijanima nije nimao po volji Madonina želja, a ona je navodno za 30.000 eura rezrevisala željenu lokaciju.

"Trideset hiljada eura je apsurdno. To je kao da poklanjate Pompeju", izjavio je Mikele Kampizi, glavni advokat udruženja za očuvanje baštine Italia Nostra. Dodao je i da mu nije jasno zašto Madona svoj rođendan mora da slavi baš u Pompeji, a ne na nekoj "divnoj plaži".

Predsjednica kulturne organizacije Mi Riconosci Rozana Kareijeri naglasila je da italijanska baština ne bi trebalo da bude korišćena kao "scenska pozadina" za "ekskluzivne" događaje.

Madona, koja ima običaj da rođendane slavi na pompezan način, u društvu djece i prijatelja, viđena je u Italiji sa misterioznim muškarcem, a prošlog mjeseca najavila je snimanje biografskog ostvarenja Who’s That Girl. Film je dobio naziv po njenom albumu iz 1987. godine. Projekat se priprema nekoliko godina, a prošlog januara je sve stavljeno na čekanje.

Pompeja ili Pompeji jesu antični grad, osnovan u šestom vijeku prije nove ere. Areheolozi su ga ponovo otkrili u 18. vijeku. Iskopan je veći dio grada, uključujući forume, hramove, pozorišta, kupatila, kao i veliki broj kuća. Bio je to kulturni šok u Evropi.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR